Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

«Καθαρό μυαλό και διάρκεια»


Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στο Ανατόλια, εμφανίστηκε χθες ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης.

Ο Έλληνας τεχνικός του «τριφυλλιού» μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» σχολίασε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Όπως κάθε ημιτελικός Κυπέλλου. Και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ τη νίκη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος, σταθήκαμε καλύτερα στην τακτική μας και στο σέρβις, αλλά και στο μπλοκ από το τρίτο σετ και μετά. Παίξαμε με καθαρό μυαλό και με διάρκεια, καταφέραμε να περιορίσουμε τα λάθη μας και πήραμε τη νίκη. Κερδίσαμε γιατί στα κομβικά σημεία του παιχνιδιού είχαμε πιο καθαρό μυαλό και ήμασταν πιο αποτελεσματικοί».
Ενώ σχετικά με τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, ο Σπύρος Χουντουμάδης σημείωσε: «Ανοικτό είναι το αποτέλεσμα του δεύτερου ημιτελικού. Νομίζω ότι θα είναι ένα ντέρμπι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί αλλά ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του. Επίσης στον ημιτελικό του Κυπέλλου δεν υπάρχουν φαβορί».
Από την πλευρά της η προπονήτρια του Ανατόλια, Ευστρατία Κοκκίνου υπογράμμισε: «Είμαι στεναχωρημένη διότι χάσαμε μία σημαντική ευκαιρία να κάνουμε μια ξεχωριστή διάκριση. Το «είχαμε» το παιχνίδι και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στο 4ο σετ. Είχαμε χαμηλά ποσοστά στην επίθεση και ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε καλή μέρα στην άμυνα. Χάσαμε μια ευκαιρία και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα όπου θέλουμε να νικήσουμε την Άρτεμις στον Κορυδαλλό ώστε να έχουμε ελπίδες για την 7η θέση που μας ενδιαφέρει πολύ και το έχουμε ως κίνητρο στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου