Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Αναβολή ζήτησε ο ΠΑΟ, αλλά απορίφθηκε!



Με αφορμή το ότι η υπόθεση του Χοσέ Ριβέρα εναντίον της ΕΑ Πατρών, που ήταν να εκδικαστεί την Τετάρτη 21/3, αναβλήθηκε για τις 27/3 λόγω απεργίας των δικηγόρων της Πάτρας, το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ζήτησε την Πέμπτη εγγράφως από την ΕΣΑΠ και την ΕΕΑ, την αναβολή της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή 23/3, η οποία όμως την Παρασκευή δεν έγινε αποδεκτή από την Λίγκα!

Με δεδομένο ότι η απόφαση της προσφυγής του Ριβέρα, έχει τελεσιδικήσει, και η αχαϊκή ομάδα κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, ο Παναθηναϊκός ήταν λογικό να αιτηθεί να μη διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της Volleyleague, πριν η ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον Πορτορικανό ακραίο, καθώς η 22η αγωνιστική ουσιαστικά θα κρίνει το μέλλον του στην μεγάλη κατηγορία. Οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ, και η ΕΑΠ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, και αναλόγως τα αποτελέσματα των αγώνων, ο Παναθηναϊκός θα… μάθει το αν θα υποβιβαστεί απευθείας στην Α2 ή αν θα διεκδικήσει την παραμονή του στην Α1 μέσω της διαδικασίας των πλέι άουτ. 
Το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό, ωστόσο η Λίγκα δεσμεύτηκε ότι δεν θα οριστικοποιηθεί η τελική βαθμολογία της Volleyleague, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. 
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει: "Το ΔΣ της ΕΣΑΠ εξέτασε αίτημα του ΤΑΑ Παναθηναϊκός για μη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής και αποφάσισε την απόρριψή του, μετά και από σχετική εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας της Ένωσης".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου