Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

«Δίκαια το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, ώρα να ξυπνήσουμε για το Κύπελλο»!



 Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος έδωσε μέσω του Captains blog στην εφημερίδα η «Πράσινη» η Ξανθή Μυλωνά, η οποία ωστόσο συνέστησε στις συμπαίκτριές της να "ξυπνήσουν" για να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, την Πέμπτη 22/3 στην Θεσσαλονίκη κόντρα στο Ανατόλια!


 Η αρχηγός του "τριφυλλιού" αναλυτικά δήλωσε:
«Η ΑΕΚ μας κέρδισε δίκαια, χωρίς μάλιστα να πιάσει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση στο μεταξύ μας ματς, αλλά απλά έπαιξε όσο χρειάστηκε για να κερδίσει. Απέδειξε για ακόμη μια φορά την διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει στις δύο ομάδες, και αυτό τα μαρτυράει όλα, ότι και να λέμε.
Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το άξιζε. Από την αρχή του καλοκαιριού ήταν η πιο οργανωμένη ομάδα και γι’ αυτό στο τέλος η ΑΕΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα. Δίκαια το πήρε.
Σχετικά με το παιχνίδι, βλέποντάς το απ’ έξω, είδα πως κάναμε πολλά λάθη, σε όλους τους τομείς, στους οποίους η ΑΕΚ ήταν καλύτερη γι’ αυτό και κέρδισε. Μόνο στο τρίτο σετ διορθώσαμε κάποια λάθη επειδή μας άφησε η ΑΕΚ να κάνουμε παιχνίδι, αλλά όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό.
Τώρα κοιτάμε την επόμενη ημέρα. Που έχουμε μπροστά μας τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στο Ανατόλια. Πρέπει η καθεμία να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της στο ματς της Πέμπτης για να περάσουμε στον τελικό του θεσμού.
Δεν θα είναι τίποτα εύκολο, καθώς το Ανατόλια ειδικά στην έδρα του παίζει πολύ καλά. Πρέπει να «ξυπνήσουμε» και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες της καθεμιάς, γιατί κανείς δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτα. Πρέπει να «παλέψουμε» για να το πάρουμε»!  

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου