Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Νίκη για το γόητρο!


Απελευθερωμένες από το άγχος, οι «πράσινες» Αμαζόνες επιθυμούν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να σαρώσουν την ΑΕΚ, την Δευτέρα στις 5μ.μ. (ΟΤΕ Sport 3) στο κλειστό του Μετς, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1 Γυναικών 


Τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού μολονότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και ο τίτλος έχει ήδη κριθεί, θέλουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο ως Πρωταθλήτριες Ελλάδας-όπως είναι τα τελευταία 7 χρόνια- και να αποδείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις το Κύπελλο, τον μοναδικό στόχο που τους έχει απομείνει για φέτος. 
Η νίκη κόντρα στην Ένωση, είναι κυρίως για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας, μιας και την Πέμπτη οι «πράσινες» θα πάνε στην Θεσσαλονίκη για να κερδίσουν το Ανατόλια και να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στις 7 Απριλίου στην Πρέβεζα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Σπύρος Χουντουμάδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ωστόσο δεν αποκλείεται να δοκιμάσει κάποια σχήματα, ενόψει του ημιτελικού της Πέμπτης, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.
Η νεαρή κεντρική του Παναθηναϊκού, Άννα Καρπουζά, εξήγησε στην εφημερίδα η «Πράσινη»:  «Είναι το τελευταίο ντέρμπι που μας έχει απομένει, για να κερδίσουμε στο φετινό Πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Το σίγουρο είναι πως θα παίξουμε απελευθερωμένα, μιας και ο τίτλος έχει κριθεί και ελπίζουμε να μας βγουν αυτά που έχουμε προετοιμάσει όλη την βδομάδα στο γήπεδο».
Κλείνοντας η μπλοκέρ του «τριφυλλιού» σημείωσε: «Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, για να μας δώσει δύναμη ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου την προσεχή Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Το σημερινό ματς είναι ένα κρας τεστ ενόψει του αγώνα με τον Ανατόλια, όπου θέλουμε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου