Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ευχαριστώ σε Θανάση Γιαννακόπουλο


Την προσεχή Τρίτη αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη, υπό την προεδρία του Αχιλλέα Μακρόπουλου. 

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της «Μάνας του Λόχου» την Πέμπτη εξέδωσε Ευχαριστήρια Ανακοίνωση στα μέλη του ΠΑΟ για την συμμετοχή τους στην Γενική συνέλευση και την ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, αλλά και στον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος συνεχίζει να βοηθάει τον σύλλογο! 
Η πρώτη ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος και το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες του στον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση και κυρίως για τη συνεχή και ακούραστη προσφορά του στο Σύλλογο. Η μακρόχρονη και ανιδιοτελής αρωγή του, ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Παναθηναϊκούς». 
Για να ακολουθήσει η επόμενη: «Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος και το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του Συλλόγου που προσήλθαν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον ίδιο και στους συνεργάτες του, προκειμένου να αλλάξει σελίδα η «Μάνα του Λόχου»».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου