Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Κωνσταντίνου: «Κάναμε αστεία λάθη»!


 
Την δυσαρέσκειά της για την απόδοση της ομάδας της στα δύο πρώτα σετ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εξέφρασε μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η οποία ωστόσο είναι αισιόδοξη για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο!


Η Κύπρια ακραία του Παναθηναϊκού αρχικά ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως στα δύο πρώτα σετ δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Μετά είδαμε πως κάναμε αστεία λάθη, που γι’ αυτήν την ομάδα δεν επιτρέπονται. Στο τρίτο σετ καταλάβαμε ότι πρέπει να τα βελτιώσουμε. Έτσι μπήκαμε πιο συνειδητοποιημένες και γι’ αυτό πήγαμε καλύτερα. Η απώλεια της Ξανθής ωστόσο ήταν καθοριστική, αν και η Όλγα πήγε πολύ καλά».
Ενώ αναφορικά με τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στο Ανατόλια, η νεαρή υποδοχέας του «τριφυλλιού» τόνισε: «Στόχος μας ήταν να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, για να πάμε την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη και να πάρουμε τη νίκη κόντρα στο Ανατόλια, και να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου. Είναι κάτι που θέλουμε όλες μας και το τεχνικό τιμ και θα παλέψουμε γι’ αυτό. Ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου