Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Το πρώτο βήμα για το Κύπελλο!



Όλα για όλα θα τα δώσουν την Πέμπτη στις 7μ.μ.στην Θεσσαλονίκη κόντρα στο Ανατόλια, τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

 
Συγκέντρωση, πάθος και σοβαρότητα, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να επιδείξουν σήμερα στις 7μ.μ. οι Αμαζόνες του Παναθηναϊκού στον α’ ημιτελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών, στην Θεσσαλονίκη κόντρα στο Ανατόλια, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον τελικό του θεσμού (Σιμίδης - Αβραμίδης, Παρ. Κάλλης).

Με την αρχηγό του «τριφυλλιού», Ξανθή Μυλωνά να είναι στις επάλξεις, αναχώρησε χθες το απόγευμα μετά την προπόνηση, η αποστολή του Παναθηναϊκού για την συμπρωτεύουσα. Οι «πράσινες» θα… παλέψουν με όλες τους δυνάμεις για να πάρουν τη νίκη, και συνάμα το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 7 Απριλίου στην Πρέβεζα.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης, μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Αυτά τα παιχνίδια θέλουν πολύ προσοχή. Είναι τελείως διαφορετικά από τους αγώνες του Πρωταθλήματος. Νομίζω ότι όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το πρωτάθλημα έχει χαθεί για τη φετινή χρονιά και έχουμε επικεντρωθεί πλέον στον στόχο του Κυπέλλου».
Ενώ αναφορικά με τον σημερινό ημιτελικό, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» υπογράμμισε: «Το Ανατόλια είναι κατά παράδοση δύσκολη έδρα. Ο αντίπαλος έχει κάποιες καλές μονάδες, αλλά θα προσπαθήσουμε εμείς όσο γίνεται να τις περιορίσουμε, για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, να δείξουμε πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα και να κυνηγήσουμε όλες τις φάσεις. Τίποτα δε θα μας χαριστεί και θα πρέπει να καταλάβουμε ότι κάθε πόντο θα τον πάρουμε με δική μας προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου