Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Μαλουσάρη: "Ευκαιρία να δείξουμε τι αξίζουμε"



Να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι, για τη φετινή σεζόν, επιθυμούν οι «πράσινες» για την Δευτέρα κόντρα στην ΑΕΚ, με την Όλγα Μαλουσάρη να θέλει μια καλή εμφάνιση της ομάδας της, ενόψει του αγώνα με το Ανατόλια

 
Να παίξουν απελευθερωμένα και με στόχο την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι την φετινή σεζόν, επιθυμούν άπαντες στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (Δευτέρα- 5μ.μ. TV) στο κλειστό του Μετς για την 8η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1 Γυναικών, για τις Θέσεις 1-6 (Μόσχος – Κομπούρας, Παρ. Μαυρικίδης).
 Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Σπύρος Χουντουμάδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, και θέλει να δει τις «πράσινες» να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο το καλό τους πρόσωπο και να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ένωση, ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στο Ανατόλια, την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη. Η ακραία του Παναθηναϊκού,  Όλγα Μαλουσάρη μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Το ματς της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ, για εμάς δεν έχει κάποια βαθμολογική σημασία, καθώς το Πρωτάθλημα έχει κριθεί. Ωστόσο αυτό ίσως μας βοηθήσει να παίξουμε ελεύθερα. Σίγουρα ο αντίπαλος μας, είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, αλλά είναι μια ευκαιρία για εμάς να δείξουμε  τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο»!
Τέλος η νεαρή υποδοχέας του «τριφυλλιού» σχολίασε: «Για εμάς είναι περισσότερο μια ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας ενόψει του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στο Ανατόλια, όπου θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι ο μοναδικός στόχος που μας έχει απομείνει». 

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου