Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Όλα για την πρόκριση!



Το πρώτο τους επίσημο ματς, θα δώσουν σήμερα στις 12μ. τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του 


 Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται από χθες οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού, καθώς σήμερα στις 12μ. στο κλειστό των Συκεών αντιμετωπίζουν τον Παναθλητικό (Φακίτσας-Παπαδόπουλος Θ,Φωτιάδης), στην Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην πρώτη τους επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για τη νέα σεζόν, οι «πράσινες» θέλουν να πάρουν τη νίκη και συνάμα την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στις 22/12/2012 να διεκδικήσουν εντός έδρας την πρόκριση στο Final 4, κόντρα στην Τερψιθέα που χθες επικράτησε με 71-37 του Εύνικου, πρώην ομάδας του ΔΑΣΑΛ. Η προπονήτρια του «τριφυλλιού», έχει κανονικά όλες τις παίκτριές της στη διάθεσή της, εκτός από τις Νεανίδες που σήμερα έχουν την Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, και θέλει σήμερα να παρουσιαστούν σοβαρές και συγκεντρωμένες, παρότι ο αντίπαλος είναι χαμηλότερης δυναμικότητας από τον ΠΑΟ.
Χθες το πρωί οι «πράσινες» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Παναθλητικό, στο κλειστό της Λεωφόρου και στη συνέχεια αναχώρησαν για την συμπρωτεύουσα.

«Με συγκέντρωση δεν θα έχουμε πρόβλημα»!

Την πεποίθησή της ότι η ομάδα της θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου εξέφρασε η Γιασεμή Σαμαντούρα, μιλώντας στην «Πράσινη»: «Είναι ένας σημαντικός θεσμός αυτός του Κυπέλλου, που αποτελεί έναν από τους στόχους μας. Το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες, καθώς παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι μεν χαμηλής κατηγορίας, αλλά τον αντιμετωπίσαμε και πέρσι και μας δυσκόλεψε αρκετά. Το ματς θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ωστόσο θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε όπως πρέπει δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα και θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Το πρόγραμμα της Β’ φάσης:
Κυριακή 30/9: Ν. Ρύσιου 11.30 Αναγέννηση ΝΡ-Πανιώνιος Αργυρύ-Θωμόπουλος (Μινοβγιούδης), Βούλας 12.00 Πρωτέας Β.-Κρόνος Αγ. Δημ. Παυλόπουλος-Σιώκας (Μίχας), Σπόρτιγκ 12.00 Σπόρτιγκ-ΠΑΟΚ Θεοδωρόπουλος-Αναγνώστου (Βαμβακάς), Συκεών 12.00 Παναθλητικός-Παναθηναϊκός Φακίτσας-Παπαδόπουλος Θ (Φωτιάδης), Αργυρούπολης 12.00 Ελληνικό-Ίκαρος Καλ. Διμπινούδης-Μπούκας (Τσάμης), Στρέφη 12.00 Αστέρας Εξ.-Αθηναϊκός Σκούτας-Αποστολίδης (Πετράκης),
*Ο αγώνας Άρης-Ολυμπιακός Βόλου θα διεξαχθεί στις 3/10.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου