Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Βρείτε λύση για ΠΑΟ!



Στον… αέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, που έστω και στο παρά… πέντε, έστω και μέσα σε λίγα μόνο 24ωρα τελικά έφτιαξε μια αξιόμαχη ομάδα, που με την προσθήκη του Γιώργου Αφρουδάκη είναι ικανή να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη 4άδα του Πρωταθλήματος.
Αν και το μπάτζετ είναι αισθητά μειωμένο από προηγούμενες χρονιές, παρόλα αυτά κανένας αθλητής, ούτε προπονητικό τιμ δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο ή συμφωνητικό με τον Παναθηναϊκό. Αυτό είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία στους «πράσινους» που ζήτησαν από τον Νίκο Πλυτά  να τους εξηγήσει τι συμβαίνει.
Έτσι χθες ο έφορος του τμήματος πήγε από το Ζάππειο, όπου γινόταν η προπόνηση, ωστόσο οι απαντήσεις του δεν μπόρεσαν να διαλύσουν την αβεβαιότητα των παικτών, που μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει στα χέρια τους ούτε οδοιπορικά, παρόλο που προπονούνται τουλάχιστον έναν μήνα. Η απόφαση που έλαβαν χθες οι «πράσινοι» και μετέφεραν και στην διοίκηση του Ερασιτέχνη, είναι να σταματήσουν τις προπονήσεις μέχρις ώτου υπογραφούν τα συμβόλαια από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και φυσικά να δουν το… χρώμα του χρήματος!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου