Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ραγκουζόνι ο πρώτος!



Καναδός, Βραζιλιάνος ή Γερμανός ο δεύτερος ξένος μετά τον Ραγκουζόνι!


Την υπογραφή του Βραζιλιάνου διαγώνιου, Βινίσιους Ραγκουζόνι, έχουν στα χέρια τους οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, με τον παίκτη να έρχεται την Δευτέρα το απόγευμα στην Αθήνα, να περνάει ιατρικές εξετάσεις και την Τρίτη να κάνει την πρώτη του προπόνηση. Ο 25χρονος ύψους 2,01μ. με ιταλικό διαβατήριο διαγώνιος που έχει αγωνιστεί σε βραζιλία και πορτογαλία, είναι ο πρώτος ξένος που αποκτάει ο Παναθηναϊκός, με τους διοικούντες το ΤΑΑ και τον προπονητή, Στέλιο Καζάζη να κάνουν υπερπροσπάθεια προκειμένου να ολοκληρώσουν το ρόστερ της ομάδας μέσα σε λίγα 24ωρα.
Μέχρι αύριο, εκτός απροόπτου, θα πρέπει να έχει αποφασιστεί και ποιος θα είναι ο δεύτερος ξένος, που προορίζεται για ακραίος, με τους «πράσινους» να κοιτάζουν έναν Γερμανό, έναν Καναδό και ακόμη έναν Βραζιλιάνο. Ενώ από την στιγμή που δεν υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι παίκτες στην ελληνική αγορά, δεν αποκλείεται να «κλείσουν» και κεντρικό από το εξωτερικό. Από εκεί και έπειτα αύριο, Δευτέρα, θα γίνει επιτέλους η επίσημη Πρώτη προπόνηση της ομάδας στο κλειστό της Γλυφάδας, με όσους παίκτες θα έχουν συμφωνήσει και υπογράψει μέχρι τότε στο «τριφύλλι».
Οι ανακοινώσεις για όσους παίκτες περάσουν και αύριο από τα γραφεία του Ερασιτέχνη να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια, αλλά και του Βραζιλιάνου, Ραγκουζόνι, εφόσον φυσικά ολοκληρωθεί η διαδικασία του διεθνούς πιστοποιητικού του, αναμένεται να γνωστοποιηθούν αρχές της εβδομάδας.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου