Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Σήμερα η επίσημη γνωμάτευση για Ιχτιάρη



 «Καθαρή» βγήκε όπως αναφέραμε και χθες, η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε η Ελένη Ιχτιάρη, αμέσως μετά τον τραυματισμό της στο φιλικό του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό στον «Τάφο του Ινδού».
Ωστόσο την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου αναμένεται η έμπειρη κεντρική μαζί με τους ιθύνοντες του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, να πάνε από το ιατρείο του ορθοπαιδικού-χειρούργου, Θανάση  Κονίδη, που επέστρεψε από την Γερμανία, όπου βρισκόταν με τον Εξάστερο, με τις απαραίτητες εξετάσεις που υποβλήθηκε, για να την εξετάσει. Ο κ. Κονίδης εξάλλου ήταν αυτός που την είχε χειρουργήσει πέρσι, όταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί της γόνατο, στην αναμέτρηση με το Μαρκόπουλο, και γνωρίζοντας το πλήρες ιστορικό της αναμένεται να βγάλει την επίσημη γνωμάτευση για την κατάσταση της άτυχης μπλοκέρ του «τριφυλλιού».
Η Ελένη Ιχτιάρη, που βρίσκεται σε ακινησία από προχθές, μιλώντας στην «Π» αρκέστηκε να πει: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Ελπίζω μόνο να μην είναι κάτι σοβαρό, και να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο γήπεδο»!
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «πράσινες» είχαν ρεπό χθες και από σήμερα επιστρέφουν στην Λεωφόρο, ενώ δύο φιλικά είναι προγραμματισμένο να δώσουν μέσα στην εβδομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, ενόψει της νέας σεζόν.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου