Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Με τον κόσμο, ανατροπή και νίκη!



 Μια πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας σε φιλικό ματς πέτυχε την Τετάρτη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με 3-2 (21-25, 14-25, 25-18, 25-22, 15-8) επί του Ηρακλή Κηφισιάς στο κλειστό της Λεωφόρου. 

Οι «πράσινες» αν και δεν είχαν την εμπειρία της Ελένης Ιχτιάρη, κατάφεραν να αντιδράσουν μετά το 2-0 που προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενες και τελικά να πάρουν τη νίκη στο τάι μπρέικ. Κορυφαίες για το «τριφύλλι» ήταν η Ανθή Βασιλαντωνάκη και η νεαρή Γεωργία Τσατσούρη, που δεν επέτρεψε την απουσία της Ιχτιάρη να φανεί.  Οι 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, επηρεάζοντας τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας των Βορείων Προαστίων, που αγωνίστηκε με διάφορα σχήματα, μιας και ο προπονητής τους, Γιάννης Λάιος ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις «κυανόλευκες», ζητώντας τους να εφαρμόσουν ότι είχαν κάνει στην προπόνηση.
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Σπύρος Χουντουμάδης, μιλώντας στην «Π» εξήγησε: «Παρότι ήταν φιλικό, ψυχολογικά μας βοηθάει να κερδίσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας διακυμάνσεις και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιες παίκτριες για πρώτη φορά αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δυνατότητες και ταλέντο υπάρχουν, αλλά χρειάζεται δουλειά για να σταθεροποιηθούμε σε κάποιο επίπεδο».

Παναθηναϊκός: Βασιλαντωνάκη 21, Νούσια 7, Χριστοδούλου 3, Καββαδία 9, Τσατσούρη 12, Κουντουρά 11, Μάρκου λ., Μαλουσάρη 8, Σωτηρίου 3
Ηρακλής Κηφισιάς: Κουνάδη, Λαμπρούση, Καραγκούνη, Ιβάνοβα, Διώτη, Καλογριδάκη / Κίτσου (λ), Σιμόνε Ντε Σόουζα, Γκλιγκόροβιτς, Μωραϊτίδη.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου