Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Εξάσφαιρη βολή για ΠΑΟ!





Την έκπληξη της τελευταίας στιγμής έκανε χθες ο Παναθηναϊκός, που εκτός από τους τέσσερις Έλληνες και τον Μορέιρα, έντυσε στα… πράσινα και τον 24χρονο Αμερικανό ακραίο, Τζόσουα Γουόκερ, που μπορεί να «κλέψει» τις εντυπώσεις!

Έξι μεταγραφές πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη, την ημέρα που έληγε η μεταγραφική περίοδος. Η διοίκηση του ΤΑΑ κινήθηκε αστραπιαία, πρόλαβε να βγάλει τα πενταπλούν των ξένων, και κατέθεσε στην ΕΣΑΠ τα τέσσερα συμβόλαια των Ελλήνων παικτών, το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ακραίου, Κάρλος Μορέιρα, αλλά και το συμβόλαιο ενός ακόμη ξένου, του Τζόσουα Γουόκερ, κάνοντας την έκπληξη!

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» έκαναν το αδύνατο, δυνατό και μέσα σε λίγες ώρες, καθώς κατάφεραν με συντονισμένες κινήσεις να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες και να συμπληρώσουν την 13άδα, κλείνοντας το ρόστερ με την απόκτηση και τρίτου ξένου, του Αμερικανού ακραίου, Τζόσουα Γουόκερ, που αναμένεται να «κλέψει» τις εντυπώσεις. Η ενίσχυση της ομάδας του Στέλιου Καζάζη, επετεύχθη με τον καλύτερο δυνατό χρόνο, με δεδομένη την πίεση του χρόνου, με τον Παναθηναϊκό να ντύνει στα πράσινα τους Κάρλος Αλεξάντερ Μορέιρα, Γιάννη Λιβαθηνό, Κώστα Ιωάννου, Χρήστο Βολουδάκη, Βίκτωρα Κουρούπη (ο οποίος θα έχει δευτερεύοντα ρόλο, μιας και συμφώνησε να βοηθήσει το «τριφύλλι» μόνο όποτε κριθεί απαραίτητο, δηλαδή σε περίπτωση τραυματισμού παίκτη) και τέλος τον Τζόσουα Γουόκερ.
Από χθες το πρωί οι «πράσινοι» βρίσκονταν σε ανοικτή γραμμή με τον Αμερικανό μπομπέρ, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του, με τον παίκτη να μένει… ξύπνιος, λόγω της διαφοράς ώρας με την Χαβάι, για να τακτοποιήσει την έκδοση του πενταπλούν του, δείχνοντας έτσι πόσο επιθυμεί την ενσωμάτωσή του στον Παναθηναϊκό. Τελικά οι διαδικασίες πρόλαβαν να ολοκληρωθούν, με τον παίκτη να ανήκει και επίσημα στο «τριφύλλι».

Να κάνει την διαφορά!

Ο 24χρονος Αμερικανός ακραίος, που ήδη απέκτησε… φαν κλαμπ στην χώρα μας, έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο της Χαβάη, όπου με την… πράσινη φανέλα της κολεγιακής του ομάδας αναδείχθηκε ο κορυφαίος του Πρωταθλήματος, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Αλ Μπανίγιας στο Αμπουντάμπι!
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικάνου ακραίου,  Joshua H.F. Walker (γεν. 27/10/87), με τον οποίο ολοληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ για την σεζόν 2012-13. Πέρυσι ο ύψους 1.91 νεοαποκτηθείς παίκτης του Τριφυλλιού αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του Αμπου ντάμπι στην Al Baniyas Sportsclub».
Ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι κοινοποιήσεις των αποκτήσεων των Λιβαθηνό, Ιωάννου, Βολουδάκη, και Μορέιρα, με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει:
1.            Την απόκτηση του Έλληνα πασαδόρου, Γιάννη Λιβαθηνού (γεν. 19/7/77), ο οποίος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από επτά χρόνια ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.
2.            Την απόκτηση του Έλληνα ακραίου, Κώστα Ιωάννου (1/1/82), ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.
3.            Την απόκτηση του Έλληνα λίμπερο, Χρήστου Βολουδάκη (13/2/88), ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Μαλεσίνα.
4.            Την απόκτηση του Βραζιλιάνου, Alexadre Carlos Moreira (24/10/85), ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη βραζιλιάνικη Λίγκα με την Sport Club do Recife».  

 Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου