Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Σοκ με Ιχτιάρη!



 Νέα ατυχία για την Ελένη Ιχτιάρη, που ο τραυματισμός την βρήκε πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα!
Η έμπειρη κεντρική του «τριφυλλιού» στο 9-15 του δευτέρου σετ στο φιλικό με τον Ηλυσιακό, στην προσπάθειά της να τελειώσει μια μπάλα, στο κατέβασμα δεν πάτησε καλά στο έδαφος και τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, στο ίδιο σημείο που πέρσι είχε τραυματιστεί και εγχειριστεί μετά την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με το Μαρκόπουλο.
Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο από τους ιθύνοντες του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Η πρώτη γνωμάτευση από ακτινολόγο του νοσοκομείου, δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό αφού δεν έχει πειραχτεί ο χιαστός, ούτε υπάρχει υγρό στο πόδι, ενώ η επίσημη γνωμάτευση θα γίνει από τον γιατρό την Δευτέρα.
Το σοκ ήταν μεγάλο και για τις «πράσινες» που αν και δυσκολεύτηκαν τελικά επικράτησαν με 3-2 (25-14, 20-25, 23-25, 25-18, 15-10) του Ηλυσιακού στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Λεωφόρου.
Ο Σπύρος Χουντουμάδης ξεκίνησε με τις Κουντουρά, Βασιλαντωνάκη, Καββαδία, Ιχτιάρη, Χριστοδούλου, Νούσια, Μάρκου/λ., ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν οι Γεωργίου, Σωτηρίου, Τσατσούρη, Μαλουσάρη, Μικρουδάκη

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου