Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ανάσα για ΠΑΟ η Κυψέλη!



 Νέες προσπάθειες γίνονται από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, προκειμένου να πετύχει τη συμφωνία και να «στεγάσει» όλες του τις ακαδημίες και το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του τριφυλλιού, στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου, δημιουργώντας το νέο… στέκι στην «καταπράσινη» περιοχή της Κυψέλης!


 Ραντεβού με τον Βασίλη Ζεβρουδάκη έχει σήμερα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, με νέα πρόταση για χρήση όλων των εγκαταστάσεων του Πανελληνίου, από τη στιγμή μάλιστα που ο σύλλογος των Ολυμπιονικών έχει αποσύρει σχεδόν όλα τα τμήματά του -εκτός από το ανδρικό μπάσκετ και βόλεϊ- από τα πρωταθλήματα και αντιμετωπίζει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.

Πρόθεση των ιθυνόντων του «τριφυλλιού» είναι να δημιουργήσουν μια… κυψέλη ακαδημιών, όπου θα γαλουχηθεί η νέα φουρνιά Παναθηναϊκών. Είναι γεγονός πως οι «πράσινοι» τα τελευταία χρόνια έχουν «χτυπήσει» πάμπολλες φορές την… πόρτα του κ. Ζεβρουδάκη κυρίως για να στεγάσουν το  βόλεϊ γυναικών, που δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Λεωφόρο, όμως ποτέ δεν έχει επέλθει κάποια συμφωνία.
Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα έγιναν αρκετές επαφές με την πλευρά του Πανελληνίου, όμως και πάλι η πόρτα της Κυψέλης ήταν κλειστή για το «τριφύλλι». Ως μία ύστατη προσπάθεια ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κανόνισε νέα συνάντηση με τον ομόλογό του, προκειμένου να επέλθει μια συμφωνία, που σύμφωνα με πληροφορίες της «Πράσινης» δεν θα αφορά μόνο τη χρήση του κλειστού γηπέδου για τα δύο τμήματα βόλεϊ, αλλά την χρήση της πλειονότητας των εγκαταστάσεων (το κολυμβητήριο, στίβο και τα βοηθητικά κλειστά γυμναστήρια), με σκοπό να δημιουργηθεί επιτέλους το «σπίτι» της Μάνας του Λόχου σε μία… καταπράσινη περιοχή και να γίνει το όνειρο του κάθε Παναθηναϊκού πραγματικότητα!
Είναι δυστυχώς αλήθεια πως ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στο άμεσο μέλλον δεν πρόκειται να αποκτήσει το «σπίτι» που ονειρεύεται στον Βοτανικό, και παράλληλα είναι δεδομένο πως τα χρήματα που θα δαπανηθούν για ενοίκια στο Ζάππειο, το ΟΑΚΑ, το Μετς και τη Γλυφάδα, φέτος ειδικά που η «Μάνα του Λόχου» αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, δεν περισσεύουν.
Έτσι οι «πράσινοι» επιθυμούν να νοικιάσουν όλες τις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου, για να μπορέσουν ουσιαστικά να «χτίσουν» εκεί το νέο οικοδόμημα του Ερασιτέχνη, στεγάζοντας όχι μόνο το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, αλλά και όλες τις ακαδημίες, στίβου, κολύμβησης, πόλο, μπάσκετ και βόλεϊ στην καρδιά της Αθήνας, την Κυψέλη! 

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου