Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Να μην κινδυνεύσουμε με τραυματισμούς!



Την Κηφισιά αντιμετωπίζει σήμερα στις 7:30μ.μ. ο… μισός Παναθηναϊκός, στην Πρεμιέρα του League Cup για τον Α’ όμιλο, που θα πραγματοποιηθεί στο Βραχάτι, με στόχο του προπονητή να είναι να μην τραυματιστούν οι «πράσινοι»!


 Στην «μάχη» του League Cup 2012, μπαίνει σήμερα στις 7:30μ.μ. ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει την Κηφισιά στο κλειστό της Βόχας, ανοίγοντας την «αυλαία» στον Α' όμιλο.
 Οι αγώνες του Γ' ομίλου ήταν το πρώτο επίσημο πιάτο της φετινής, αλλά η δράση συνεχίζεται σήμερα με τους τρεις εναπομείναντες ομίλους της Α' φάσης της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» έχουν το δυσκολότερο έργο, μιας και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους την Δευτέρα που μας πέρασε με μόλις 7 παίκτες, και στελεχώθηκαν μέσα σε δύο 24ωρα. Ο προπονητής της ανανεωμένης ομάδας του «τριφυλλιού», Στέλιος Καζάζης, δουλεύει κυρίως πάνω στην φυσική κατάσταση των παικτών του, καθώς ο κίνδυνος τραυματισμού είναι μεγάλος, και έτσι αυτό που επιθυμεί για το League Cup είναι να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του, εκτός από τον Μορέιρα και Γουόκερ, χωρίς να υποστούν κάποιο τράβηγμα, προκειμένου να είναι όλοι ετοιμοπόλεμη στην Πρεμιέρα του Πρωταθλήματος σε δέκα ημέρες.
Αρχικά ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε στην «Πράσινη»: «Είναι πολύ σημαντικό ότι δημιουργήθηκε έστω στο παρά… πέντε μια ομάδα, που πρέπει να μπει στο γήπεδο έστω την ύστατη στιγμή και να αρχίσει να δουλεύει. Αυτό οφείλεται χάρη στις προσπάθειες του Μακρόπουλου, που έβαλε τις πρώτες βάσεις, ώστε η ομάδα να κατέβει στο Πρωτάθλημα και στη συνέχεια με την βοήθεια κάποιων άλλων ανθρώπων και την αρωγή του προέδρου του Ερασιτέχνη, έγιναν πολύ γρήγορες κινήσεις ώστε η ομάδα να συμπληρώσει το ρόστερ της. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο για όλους μας καθώς ο Παναθηναϊκός θα μπει στο γήπεδο και θα αρχίσει να ανταγωνίζεται τους αντιπάλους του, όπως αρμόζει στην ιστορία του».
Εν συνεχεία σχετικά με το League Cup τόνισε: «Είμαι απόλυτα σύμφωνος με την διοργάνωση του League Cup τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως στη φάση όμως που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και έχοντας μόλις τέσσερις ημέρες προπονήσεων, χωρίς να έχει γίνει ουσιαστικά προετοιμασία, αυτό το παιχνίδι μας «δυσκολεύει» γιατί η πίεση του αγώνα κρύβει κινδύνους τραυματισμών. Γι' αυτό το λόγο θα μοιράσουμε το χρόνο σε όλους τους παίκτες. Δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε αυτά τα παιχνίδια, γιατί εμείς είμαστε ακριβώς στο ξεκίνημα μας. Κάποιοι αθλητές μας δεν είναι έτοιμοι, αφού έχουν καιρό να κάνουν προπόνηση, και αυτό με προβληματίζει ιδιαίτερα. Υποθέτω όμως ότι και η Κηφισιά δεν είναι ακόμη έτοιμη, αλλά σίγουρα είναι πιο μπροστά συγκριτικά με εμάς».
Τέλος ο Στέλιος Καζάζης υπογράμμισε: «Το μέλημά μου είναι να έρθουν και οι άλλοι δύο ξένοι αρχές της εβδομάδας, ώστε η προπόνηση να γίνει πιο ποιοτική και να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός, γιατί λόγω των συγκυριών αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε να δεν είναι εύκολο».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Α΄ ομίλου (Βραχάτι):
Παρασκευή 5/10
19.30, Παναθηναϊκός - ΑΟ Κηφισιάς (Φραγκάκης, Μουλά)
Σάββατο 6/10
18.30, Παμβοχαϊκός - ΑΟ Κηφισιάς (Κυριοπούλου, Κουτσούλας)
Κυριακή 7/10
18.30, Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου