Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό η ΕΑΠ!



 Την αφαίρεση τριών βαθμών από την ΕΑΠ σε κάθε αγώνα της εισηγήθηκε την Τρίτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στον αθλητικό δικαστή της ΕΟΠΕ για τις οφειλές που υπάρχουν προς τον Χοσέ Ριβέρα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η πιθανότητα να μην διεξαχθούν καν τα πλέι άουτ είναι μεγάλη, με τον Παναθηναϊκό, που παρέστηκε μέσω δικηγόρου του στην ΕΕΑ, να εξασφαλίζει έτσι την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία χωρίς να παίξει πλέι άουτ!
Η ΕΑΠ μπορεί να ζήτησε αναβολή για να εκδικαστεί την ίδια μέρα αυτή η υπόθεση με την καταγγελία κατά του Ηρακλή, ωστόσο δεν έγινε δεκτό από την ΕΕΑ. Οι Πατρινοί δεν είχαν κανένα έγγραφο στο οποίο να διαφαίνεται ότι μπορούν να δώσουν αυτό το χρηματικό ποσό στον παίκτη, την ίδια στιγμή που ο Πορτορικανός ακραίος, μέσω του δικηγόρου του τόνισε το γεγονός ότι ουδέποτε τον προσέγγισε ο Σύλλογος για διακανονισμό ή οποιαδήποτε άλλη συμφωνία. Έτσι αν μέχρι να αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι ο  αθλητικός δικαστής, η ΕΑΠ δεν έχει βρει τον τρόπο εξόφλησης του Χοσέ Ριβέρα (72.000ευρώ) τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος απευθείας υποβιβασμού της στην Α2.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: « Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, συζήτησε αίτηση του αθλητή Jose Rivera για αφαίρεση βαθμών από το τμήμα αμειβομένων πετοσφαιριστών της ΕΑ Πατρών.  Η ΕΕΑ αποφάσισε τη σύνταξη σχετικής έκθεσης και την αποστολή της στο δικαιοδοτικό όργανο για τις δικές του ενέργειες».

Κανένα πρόβλημα με Γκενς

Έντονη φημολογία υπήρξε χθες σχετικά με την προσφυγή του Ζόρντι Γκενς στα πολιτικά δικαστήρια κατά του Παναθηναϊκού, ωστόσο από την στιγμή που δεν έχει κοινοποιηθεί η απόφαση του πολιτικού δικαστηρίου στους «πράσινους» δεν υπάρχει ανησυχία, με τον Ισπανό πασαδόρο μάλιστα να είναι θετικός σε διακανονισμό.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο δικηγόρος του Γκενς αναμένεται να έχει καταθέσει στην ΕΕΑ την προσφυγή του πελάτη του, για οφειλές ύψους 45.000ευρώ. Ωστόσο ο Ισπανός πασαδόρος κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στα πολιτικά δικαστήρια και του επιδικάστηκε ποσό 35.000 ευρώ -από τα συνολικά 45.000 που του οφείλουν οι «πράσινοι» και τα υπόλοιπα 10.000 θα τα διεκδικήσει σε αθλητικά δικαστήρια-, έτσι η υπόθεση δεν έχει ακόμη τελεσιδικήσει για να υπάρξει ανάλογη απόφαση με αυτήν της ΕΕΑ για την υπόθεση του Ριβέρα κατά της ΕΑΠ, και γι’ αυτό δεν υπάρχει περίπτωση αφαίρεσης βαθμών από το «τριφύλλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου