Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ανασυγκρότηση οι «πράσινες»!




Η απρόσμενη ήττα από τον Ηρακλή Κηφισιάς, έφερε αναστάτωση στις τάξεις του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, το οποίο εκτός απροόπτου θα τερματίσει στην 4η θέση του Πρωταθλήματος, μία από τις χειρότερες της τελευταίας 20ετίας.
Παρόλα αυτά θα πρέπει οι '"πράσινες" να συγκεντρωθούν και να δουλέψουν σκληρά για το ματς με τα Βριλήσσια, που θα είναι το τελευταίο πριν τον τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 7 Απριλίου στην Πρέβεζα. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Σπύρος Χουντουμάδης έδωσε ρεπό χθες στις «πράσινες» μετά από 10 ημέρες συνεχούς προπόνησης, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών τους σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Από εκεί και πέρα σήμερα ανοίγει η «αυλαία» της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 Γυναικών στην Β’ Φάση, με τους αγώνες για τις θέσεις 7-12. Στις 7μ.μ.: Πανελλήνιος – Άρτεμις Κορ. (Κολτσίδας – Παπαστάμος, Παρ. Πέρρος) και Μακεδόνες – Ηρακλής (Γεωργιάδης Κ. – Κυριακόπουλος, Παρ. Καραγιάννης), και το Σάββατο 31/3 στις 6:30μ.μ.: Ανατόλια - Πανιώνιος (Τσοπάνογλου – Δανιηλίδου, Παρ. Κάλλης).
Ενώ η αγωνιστική για τις Θέσεις 1-6 θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 2 Απριλίου στις 5μ.μ.: Βριλήσσια – Παναθηναϊκός (Οικονόμου Β. – Τσίτσικας, Παρ. Πολίτης), Ολυμπιακός – ΑΕΚ (Μουλά Λ. – Καπάνταης, Παρ. Ανδρονικίδης) και Ηρακλής Κηφ. - Μαρκόπουλου (Μαρκάτης – Μόσχος, Παρ. Μαυρικίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου