Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πήραν ευχή και σηκώνουν… μανίκια!



Ο καθιερωμένος αγιασμός του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έγινε την Τρίτη το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου, με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο να δίνει το έναυσμα για την σκληρή δουλειά που θα πρέπει να κάνουν οι νέοι σύμβουλοι, προκειμένου η «Μάνα του Λόχου» να ξαναβρεθεί στην κορυφή!

Συγκροτήθηκε την Τρίτη το απόγευμα σε σώμα το νέο Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που εξελέγη στις 21 Μαρτίου, με πρόεδρο του Αχιλλέα Μακρόπουλο, που έθεσε ως στόχο να ξαναφέρει τον σύλλογο στην θέση που του αξίζει!

Αγιασμό και σύσταση σε σώμα, περιελάμβανε η χθεσινή πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη στα γραφεία του συλλόγου. Ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου», Αχιλλέας Μακρόπουλος μιλώντας στην «Πράσινη» τόνισε με νόημα: «Ευχαριστώ όλους τους Παναθηναϊκούς που βρίσκονται στο πλευρό μας στο δύσκολο έργο, που αρχίσαμε σήμερα (σ.σ. χθες). Οι καινούριοι σύμβουλοί μου ανέλαβαν τα νέα τους καθήκοντα, έχοντας πάντοτε υπόψιν τους, την δημιουργηθείσα δυσχερής κατάσταση της ΠΑΕ. Ευχόμαστε σύντομα να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και να αισθανθούμε σύντομα ασφάλεια κοντά τους».
Καταλήγοντας ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη σημείωσε: «Είμαστε πρόθυμοι, να βοηθήσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις της συνέχιση του μεγάλου Παναθηναϊκού! Ξεκινάμε δουλειά σε πολλούς τομείς, που δεν προλάβαμε να τελειώσουμε και με απώτερο σκοπό την οργάνωση των ακαδημιών όλων των τμημάτων, με στόχο ο Παναθηναϊκός το συντομότερο δυνατό να επιστρέψει εκεί που του αξίζει στην πρώτη θέση».

Με στόχο τη σωστή οργάνωση του συλλόγου

Την θέση του αντιπροέδρου του συλλόγου ανέλαβε ο Νίκος Μακρόπουλος, β’ αντιπρόεδρος ο Χρόνης Ακριτίδης, ενώ γενικός αρχηγός εξελέγη ο Τάκης Μαλακατές. Στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός παρέμεινε πρόεδρος ο Χρόνης Ακριτίδης, μέλος στην τριμελή επιτροπή του ΤΑΑ, ο Στέφανος Ξεκαλάκης και ο Σταύρος Σπύρου πήρε την θέση του Θεόδωρου Λιακόπουλου.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη σχετικά με το πρώτο ΔΣ του συλλόγου και τον αγιασμό είναι η ακόλουθη: «Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης (27/3) στα γραφεία του Ερασιτέχνη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο.
Μετά τον αγιασμό που τελέστηκε πριν από την έναρξη του πρώτου Δ.Σ της αιρετής πλέον διοίκησης του Συλλόγου, η οποία εξελέγη από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 21ης Μαρτίου 2012, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ που έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αχιλλέας Μακρόπουλος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α': Νίκος Μακρόπουλος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β' : Πολυχρόνης Ακριτίδης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ιωάννης Χατζησαράντος
ΑΝ. ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σταύρος Παναγιωτόπουλος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Παναγιώτης Μαλακατές
ΑΝ. ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ : Σταύρος Σπύρου
ΤΑΜΙΑΣ: Χαράλαμπος Σβινέλης
ΑΝ. ΤΑΜΙΑΣ: Παναγιώτης Αντωνίου
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: Κωνσταντίνος Τζιμέας
ΑΝ ΠΡ. ΟΙΚΟΝ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Διονύσης Λιβέρης
ΕΦΟΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ: Νίκος Τσίλης
ΑΝΑΠΛ. ΕΦΟΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ: Δημήτρης Μούρτος
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: Γεώργιος Κατσαρός, Θεόδωρος Συνοδινός

Ενώ δημιουργήθηκαν και οι ακόλουθες επιτροπές:

1.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ
Πρόεδρος: Κων/νος Τζιμέας
Μέλη: Π. Μαλακατές, Ε. Λεκάκης, Δ. Λιβέρης

2.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ
Πρόεδρος: Ν. Μακρόπουλος
Μέλη: Π. Ακριτίδης, Π. Μαλακατές, Π. Αντωνίου, Κων/νος Βράχας

3.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
Πρόεδρος: Ν. Μακρόπουλος
Μέλη: Δ. Λιβέρης, Γ. Λιβέρης, Ι Χατζησαράντος, Γ. Κατσαρός

4.ΕΠΙΤΡΟΠΗ Λεωφόρου & Βοτανικού
Μέλη: Κ. Ιθακήσιος, Στ. Παναγιωτόπουλος, Π. Ακριτίδης, Γ. Λαδόπουλος, Κ. Λαδοπούλου

5.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Μέλη: Α. Μακρόπουλος, Α. Μαλακατές, Δ. Μούρτος, Κ. Μαρσέλος

6.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ
Μέλη: Ι. Χατζησαράντος, Στ. Παναγιωτόπουλος, Κων/νος Τζιμέας, Κ. Λαδοπούλου, Π. Μαλακατές

7.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ
Μέλη: Γ. Κατσαρός, Στ. Σπύρου, Π. Ακριτίδης, Ε. Λεκάκης, Στ. Παναγιωτόπουλος

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου