Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μυλωνά: «Μόνο το Κύπελλο, η έξοδός μας στην Ευρώπη»!



Απογοητευμένη από την νέα ήττα της ομάδας της από τον Ηρακλή Κηφισιάς, αλλά συνάμα πεισμωμένη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έναντι του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε μέσω του "Captain’s blog" στην εφημερίδα η "Πράσινη", η Ξανθή Μυλωνά!

«Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι από τον ενθουσιώδη Ηρακλή Κηφισιάς. Θα μπορούσε το σκορ να ήταν 3-0 υπέρ μας, αν δεν είχαμε χαλαρώσει και δεν κάναμε το ένα λάθος μετά το άλλο από το τρίτο σετ και έπειτα. Και δεν «κολούσαμε» σε διάφορες περιστροφές. Μετά το δεύτερο σετ δεν πιέζαμε αρκετά τον αντίπαλο στο σερβίς, με αποτέλεσμα ο Ηρακλής Κηφισιάς να κάνει το παιχνίδι του και να επιβάλλει τον δικό τον ρυθμό και εμείς απλά να προσπαθούμε να μειώσουμε.
Χάσαμε την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα και πλέον μπορούμε να «βγούμε» Ευρώπη μόνο μέσω του Κυπέλλου Ελλάδας. Άρα η ανάγκη να κατακτήσουμε το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό στις 7 απριλίου στην Πρέβεζα έγινε επιτακτική!
Η αναμέτρηση με τον Ηρακλή Κηφισιάς, ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος και θέλαμε να ήταν νικηφόρο στο γήπεδό μας, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε! Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Μπορούσαμε έστω στο τάι μπρέικ, όπου προηγηθήκαμε, να πάρουμε εμείς το νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά ούτε εκεί τα καταφέραμε.
Χάσαμε και την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος, και πλέον επικεντρωνόμαστε στον στόχο του Κυπέλλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα «χτυπήσουμε» το ματς με τα Βριλήσσια την τελευταία αγωνιστική. Θα είναι ένα κρας τεστ ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλουμε τουλάχιστον να κλείσουμε την φετινή σεζόν με νίκη».

Της Ξανθής Μυλωνά

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου