Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ασημένιο μετάλλιο και καλά πλασαρίσματα τα "πράσινα πετάλια"!





 Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία του τμήματος ποδηλασίας του Παναθηναϊκού στον 35ο Γύρο Θυσίας, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. 


Τα «πράσινα πετάλια» έφεραν πολλές διακρίσεις στην διοργάνωση, ένα ασημένιο μετάλλιο στη Master C από τον Κυριάκο Ορφανίδη, και τρία πλασαρίσματα στην πρώτη δεκάδα κάθε κατηγορίας. Συγκεκριμένα στους άνδρες την 54η θέση πήρε ο Δανιήλ Έξαρχος με επίδοση 3.04.06, (Κωστής Ξηρογιάννης DNS), στη Master A, την 8η θέση κατέκτησε ο Γιώργος Φωκάς με χρόνο 3.03.26, την 11η ο Μιχάλης Παπασάββας με 3.07.55 και την 20ή ο Δημήτρης Πούλιας με 3.16.10. Στην Master B 6ος τερμάτισε ο Κριπέλ Ματίας με 3.01.46, και 16ος ο Δημήτρης Ασυμομύτης με 3.14.01. Στα Master C στην 2η θέση τερμάτισε ο Κυριάκος Ορφανίδης 2.59.47 και στην 6η ο Στέφανος Κόκκινος με 3.08.25, ενώ στις Γυναίκες συμμετείχε η Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου (DNS).


«Στοίχημά μου να ξαναγίνει ένδοξος ο ΠΑΟ στην ποδηλασία»!

Ο υπεύθυνος του τμήματος ποδηλασίας του Παναθηναϊκού, αλλά και ποδηλάτης του συλλόγου, Γιώργος Φωκάς, μιλώντας στην ιστοσελίδα greenzone.gr, τόνισε με νόημα: «Ξέρεις ποιο είναι το όνειρό μου; Να κάνει η ομάδα το γύρο του Θριάμβου μετά από μία μεγάλη επιτυχία, μέσα σε ένα κατάμεστο με οπαδούς μας ποδοσφαιρικό γήπεδο»!
Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Φωκάς ανέφερε: «Το τμήμα αυτή τη στιγμή έχει στη δύναμή του περί τους 20 αθλητές και στις τρεις κατηγορίες (Άνδρες Μάστερς A, B, Γ) και έχουμε την τύχη να έχουμε δύο γυναίκες ποδηλάτισσες, την Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου και τη Βίκη Σταματογιάννη, καθώς τον πιτσιρικά Μαρτίνο Μούτσιο, στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα. Στην ποδηλασία είναι επιτακτική η ανάγκη να έχεις πρόσβαση σε εξοπλισμό και μέσα. Δυστυχώς ο σύλλογος, αν και είναι από τους ιστορικότερους στο άθλημα, δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλά. Όμως με κοινή προσπάθεια κάποιων μικρών χορηγιών, του συλλόγου και των ίδιων των αθλητών έχουμε κατορθώσει να δώσουμε ανοδική πορεία στο τμήμα και να συμμετάσχουμε σε όλους τους αγώνες. Στον Παναθηναϊκό είμαι από το 2007. Έμεινα εδώ γιατί τον αγαπώ. Είμαι οπαδός του και το μεγάλο μου στοίχημα είναι να καταφέρω με τη βοήθεια των συναθλητών μου να ξαναγίνει ο σύλλογος με το ένδοξο παρελθόν στο άθλημα»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου