Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Στίγγας:«Ο ΠΑΟ ξανά στις πρώτες θέσεις»!



 Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να κερδίσει την παραμονή του στην Volleyleague μέσω των πλέι άουτ, εξέφρασε μέσω της εφημερίδας η «Πράσινη» ο Κάσσανδρος Στίγγας.


«Οι βαθμοί που θα παίρναμε από το δικό μας παιχνίδι, δεν θα ήταν... χρυσοί αν δεν μας ευνοούσε το αποτέλεσμα στο ματς της ΕΑΠ. Εμείς σαν παίκτες όταν μπαίνουμε στο γήπεδο, μπαίνουμε για να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας, ανεξαρτήτου αποτελέσματος», ανέφερε αρχικά ο νεαρός μπλοκέρ του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε: «Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκαμε στα πλέι άουτ και θα προσπαθήσουμε, όπως κάνουμε κάθε φορά να μείνουμε στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό που θέλουμε είναι να βρεθεί ο Παναθηναϊκός ξανά εκεί που ανήκει, στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα»!
Ο κεντρικός των «πρασίνων» σχετικά με τα πλέι άουτ κόντρα στην ΕΑΠ, σημείωσε: «Το πλεονέκτημα έδρας μπορεί να το έχει η ΕΑ Πατρών. Αλλά εμείς αυτήν την στιγμή έχουμε την ψυχολογίας με το μέρος μας, από τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει σε επίσημα και ανεπίσημα παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Και με τη βοήθεια που πιστεύουμε ότι θα έχουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας, θα καταφέρουμε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου