Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Χουντουμάδης: "Όχι άλλα λάθη"!



Εκνευρισμένος από το... μπλακ άουτ που έπαθαν οι παίκτριές του, μετά το δεύτερο σετ στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Κηφισιάς ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού,  Σπύρος Χουντουμάδης.
Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στα prasinanea.gr αρχικά τόνισε: «Πιέσαμε από την αρχή τον Ηρακλή Κηφισιάς με πολύ καλό σερβίς ενώ είχαμε πολύ καλή υποδοχή και σωστή επιθετική ανάπτυξη. Είχαμε βρει έναν ρυθμό στα δύο πρώτα σετ, αλλά ένας αγώνας βόλεϊ δεν τελειώνει σε δύο σετ. Στο τρίτο σετ μπήκαμε χαλαρά. Νομίζαμε ότι και λάθη να κάναμε θα το παίρναμε εύκολα, αλλά δεν είναι έτσι. Παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Χαλάσαμε τον ρυθμό μας και ήταν δύσκολο να τον βρούμε πάλι».
Και πρόσθεσε: «Υπήρχαν δύο κομβικά σημεία στο παιχνίδι. Το πρώτο ήταν αυτό που βρεθήκαμε μπροστά με 13-10, αλλά τελικά χάσαμε το σετ. Το δεύτερο ήταν στο τάι μπρέικ όταν ήμασταν μπροστά με 10-6. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 11-6 και όμως κάναμε λάθος και έγινε 10-7. Δεν υπάρχουν όμως δικαιολογίες. Είμαστε μία ομάδα που παίζει στον τελικό του Κυπέλλου και έπρεπε να δείξουμε μεγαλύτερο σθένος στα κρίσιμα σημεία, όμως Δεν το κάναμε αυτό».
Τέλος ο Σπύρος Χουντουμάδης κατέληξε: «Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να μην τα κάνουμε ξανά στα ματς με τα Βριλήσσια και στον τελικό του Κυπέλλου. Ο τελικός κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Τα κοντέρ μηδενίζουν και οι δύο ομάδες ξεκινούν από το μηδέν. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει να δούμε πως θα το πάρουμε γιατί το θέλουμε πολύ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου