Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Βράβευσε τα «πράσινα» δελφίνια ο Μακρόπουλος!


Εξαιρετική δουλειά γίνεται στις ακαδημίες κολύμβησης του Παναθηναϊκού, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο και τον γενικό αρχηγό, Τάκη Μαλακατέ να δίνουν το «παρών» στο εσωτερικό τουρνουά που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 26/3 στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή 60 μικρών αθλητών χωρισμένων σε 4 ομάδες  («ξιφίες», «καρχαρίες», «πιράνχας», και «δελφίνια»).



Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μαζί με τον γενικό αρχηγό και τον έφορο του υγρού στίβου, Νίκο Πλυτά βράβευσαν τους λιλιπούτειους «πράσινους», ενώ μοίρασαν συγχαρητήρια στους υπευθύνους για την εξαιρετική  δουλειά που κάνουν στις Ακαδημίες. Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος συνεχίζει έμπρακτα να βρίσκεται στο πλευρό των τμημάτων υποδομών του «τριφυλλιού» και αφού συνεχάρη τους προπονητές για την δουλειά που γίνεται στο ΟΑΚΑ, βράβευσε τα «πράσινα δελφίνια» με την απονομή χρυσού μεταλλίου στον κάθε ένα από τους μελλοντικούς Πρωταθλητές!

Με 19 προπονητές σε 3 αθλήματα.
ΠΟΛΟ (ακαδημία, μίνι παίδες, παίδες, έφηβοι και νέοι άνδρες)
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (αρχάρια, εκμάθηση, δελφίνια, επίλεκτα, προαγωνιστική, αγωνιστική, πρόγραμμα κοινού και baby swimming)
ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ (ακαδημία και αγωνιστικό) συνθέτουν ένα τεράστιο συγκρότημα με 15 διαφορετικά τμήματα, που κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μπορεί να εμπιστευτεί τα παιδιά του ή ακόμα να αθληθεί ο ίδιος. Είναι φανερό πλέον ότι ο «πράσινος» Υγρός Στίβος κάνει την αντεπίθεσή του και θα φέρει το Τριφύλλι πολύ σύντομα στην κορυφή σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

***Πληροφορίες για τα τμήματα του ΟΑΚΑ στα τηλ. 6986-321457 και  6979-090941, και στην γραμματεία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στο ΟΑΚΑ καθημερινά 3.30 - 9.00μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου