Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Εν αναμονή για τις εφέσεις του ΠΑΟ



Εξελίξεις αναμένονται σχετικά με τις αποφάσεις της δευτεροβάθμιας επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αθλητών Πετοσφαίρισης, σχετικά με τις εφέσεις που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός κατά των Ανδρέα Ανδρεάδη και Γκιγιόμ Σαμικά! 


Κατά την συνεδρίαση της Β' Βάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Αθλητών Πετοσφαίρισης (ΕΕΟΔΑΠ), που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία  της ΕΟΠΕ, συζητήθηκαν οι εφέσεις που είχε κάνει το ΤΑΑ Παναθηναϊκός κατά των Γκιγιόμ Σαμικά και Ανδρέα Ανδρεάδη, για τις προσφυγές που είχαν κάνει, και αναμένονται αποφάσεις. Ενώ η υπόθεση του Παγκρατίου κατά του Εστράδα αναβλήθηκε για τις 27 Ιουνίου. Παράλληλα εκ μέρους της ΕΣΑΠ το αίτημα για πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Θ.Λιακόπουλου άσκησε ο νομικός κ. Ηλιάδης, ενώ τον ΠΑΣΑΠ στην Β' Βάθμια ΕΕΟΔΑΠ εκπροσώπησε η νομικός Φ.Μηνάκη.

ΠΑΣΑΠ: Καλεί σε συνάντηση ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ

Οι δυσχερείς εξελίξεις που έχουν δημιουργηθεί στις τάξεις του βόλεϊ, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αμέτοχο τον ΠΑΣΑΠ. Έτσι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Σάκης Ψάρρας, με επιστολή που κοινοποίησε χθες, καλεί άμεσα σε συνάντηση την ΕΟΠΕ και την ΕΣΑΠ, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που έχουν προκύψει σχετικά με την αμειβόμενη πετοσφαίριση και να αποφασισθούν τα μέτρα εκείνα που θα θέσουν ένα οριστικό τέλος στα επαναλαμβανόμενα λάθη του παρελθόντος που έχουν φέρει δυστυχώς την αμειβόμενη πετοσφαίριση και τους αθλητές στην απαξίωση.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ!

Μολονότι το ΤΑΑ Ηρακλής δεν έκανε τελικά καταγγελία στην ΕΕΑ για τον Ολυμπιακό, χθες όμως κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της αποφάσεως της ΕΣΑΠ για την αναβολή των play offs.  Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την διοίκηση του τμήματος, έχει ως εξής:
«Το ΤΑΑ Ηρακλής ανακοινώνει ότι κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης της ΕΣΑΠ για αναβολή των αγώνων που είχαν οριστεί για την πρώτη σειρά των play offs του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. Σύντομα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις και για τις επόμενες ενέργειες του ΤΑΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου