Κυριακή 8 Απριλίου 2012

«Αν παίζαμε στο 100%, ο τίτλος θα ήταν δικός μας»!




Άκρως απογοητευμένη που για τρίτη φορά φέτος, ο Παναθηναϊκός ενώ προηγήθηκε με 2-1 σετ επί του Ολυμπιακού, τελικά ηττήθηκε στο τάι μπρέικ, ήταν όπως όλες οι συμπαίκτριές της, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου.
Η Κύπρια ακραία μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» ανέφερε: «Είναι απίστευτο που για τρίτη φορά  τον τελευταίο καιρό, ενώ προηγούμαστε με 2-1 σετ, τελικά χάσαμε με 3-2 από τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι είχαμε ψυχή και πάθος, αλλά παράλληλα τα  γνωστά σκαμπανεβάσματα, που έχουμε όλη την χρονιά. Εάν παίζαμε σύμφωνα με το 100% των δυνατοτήτων μας θα κερδίζαμε 3-0»!
Η νεαρή «πράσινη» κατέληξε: «Τα λάθη που κάναμε έδωσαν στον Ολυμπιακό τη νίκη. Μπράβο στον Ολυμπιακό, αλλά αν έπαιζε ο Παναθηναϊκός όπως μπορούσε ο τίτλος θα ήταν δικός μας»!

Ο προπονητής του "τριφυλλιού", Σπύρος Χουντουμάδης σχολίασε: «Και οι δυο ομάδες έβγαλαν δυναμισμό και πάθος στο παιχνίδι. Υπήρχε υπερένταση και πάθος. Όταν προηγηθήκαμε με 2-1 σετ δεν το εκμεταλλευτήκαμε και αυτό μας στοίχισε. Σίγουρα μέτρησε ότι ο Ολυμπιακός σε κάποιες θέσεις είχε πιο έμπειρες αθλήτριες και σε κρίσιμα σημεία έκαναν λιγότερα λάθη. Στο τάι μπρέικ κολλήσαμε σε μια περιστροφή κι εκεί ο αντίπαλος πήρε μια διαφορά, την οποία διατήρησε δυστυχώς μέχρι το τέλος». Ενώ μιλώντας για την επόμενη μέρα, ο «πράσινος» κόουτς είπε: «Όλοι οι οιωνοί είναι με τον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση έχει στόχο την εξυγίανση του Ερασιτέχνη αλλά θα στηρίξει και θα ενισχύσει το τμήμα και ελπίζω ότι θα ανοίξει ένας νέος κύκλος με τίτλους και διακρίσεις για αυτήν την ομάδα».
Παράλληλα η Μαρία Χατζηνικολάου υπογράμμισε: «Για ακόμα μια φορά εμείς χάσαμε το παιχνίδι. Όλο το παιχνίδι του αντιπάλου γινόταν από μια μεριά. Δεν μπορέσαμε όμως να κλείσουμε την Ράντι (σ.σ Τένεβα). Φταίμε εμείς. Η ομάδα έκανε λάθη. Είναι επιρρεπής στα λάθη λόγω του νεαρού της ηλικίας αρκετών παικτριών. Μέτρησε η εμπειρία κάποιων αθλητριών του Ολυμπιακού σε καίριες θέσεις και φυσικά το γεγονός ότι δεν το έβαλαν κάτι, παρόλο που εμείς προηγηθήκαμε με 2-1. Ζητάμε συγγνώμη από τον Αχιλλέα Μακρόπουλο που δεν μπορέσαμε να του… δώσουμε αυτό το δώρο».
Τέλος η νεαρή ακραία, που μπήκε ως διαγώνια και συνεισέφερε τα μέγιστα στην ομάδα της, Έλενα Χριστοδούλου τόνισε με νόημα: «Η ψυχολογία μας στο 2-1 ήταν με το μέρος μας και από εκεί και πέρα στο τάι μπρέικ το ματς πήγε στα ίσα. Όσα χρόνια είμαι στον Παναθηναϊκό σε αυτά τα σημεία μετρούσε η ψυχή και το πάθος. Φέτος δεν δείξαμε ότι το είχαμε σε τέτοιο βαθμό όπως άλλες χρονιές. Ελπίζω του χρόνου ο Παναθηναϊκός να ανέβει ξανά και πάλι στην κορυφή εκεί που του αξίζει».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου