Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Κοκκινάκης: «Τώρα μας υπολογίζουν όλοι»!



Άκρως ικανοποιημένος από την πρόκριση της Εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, εμφανίστηκε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Κοκκινάκης, που θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός


Μία αναντικατάστατη μονάδα στην Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών, είναι αδιαμφισβήτητα ο διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Κοκκινάκης!
 Ο ηγέτης της ελληνικής οπισθοφυλακής συνέβαλλε τα μέγιστα στην καλή αμυντική λειτουργία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κατά το Προολυμπιακό Τουρνουά του Έντμοντον, και φυσικά στην πρόκριση της «γαλανόλευκης» στους Ολυμπιακού Αγώνες του Λονδίνου
Ο Κώστας Κοκκινάκης, μιλώντας στο aquaticsnews.com επανέλαβε την επιθυμία του, αλλά και των συμπαικτών του να αγωνιστούν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.
Αναφορικά με το ποιο ήταν κατά την γνώμη του το «κλειδί» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο «πράσινος» άσος, σχολίασε: «Το θέλαμε πάρα πολύ να προκριθούμε και το δείξαμε από την αρχή. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τους Ρουμάνους, αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και δεν αφήσαμε τα περιθώρια να μας αμφισβητήσει κανείς»!
Σχετικά με το αν ο ίδιος βλέποντας την προετοιμασία της ομάδας του, πίστευε από την αρχή ότι θα επέστρεφαν από το Έντμοντον με το εισιτήριο για το Λονδίνο, ο «βράχος» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τόνισε: «Βλέπαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Ήμασταν κοντά με τις δυνατές ομάδες στο προολυμπιακό τουρνουά. Σίγουρα βέβαια υπήρχε άγχος από όλες τις ομάδες, αλλά εμείς το ξεπεράσαμε αυτό και καταφέραμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

«Όλοι θέλουν μετάλλιο στο Λονδίνο»!

Παράλληλα για το πώς επηρέασε την ομάδα η ήττα από την Ρουμανία και για το αν βοήθησε ψυχολογικά τους παίκτες, ο Κώστας Κοκκινάκης υπογράμμισε: «Αυτή η ήττα μας πείσμωσε, γιατί χάσαμε από μία ομάδα, που δεν είναι καλύτερη από εμάς. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτό μας βοήθησε να συγκεντρωθούμε πιο πολύ και να καταφέρουμε να πάρουμε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου».
Τέλος από την στιγμή που η ομάδα πέτυχε τον στόχο της να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο αμυντικός της «γαλανόλευκης» και του Παναθηναϊκού, ανέφερε πως διαμορφώνονται πλέον οι στόχοι τους: «Στο Προολυμπιακό δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες και ότι πρέπει να μας υπολογίζουν όλες οι ομάδες. Δεν θα πω ότι στόχος μας είναι το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν και όλοι το πιστεύουμε αυτό. Ωστόσο στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και από εκεί και πέρα όλα μπορεί να γίνουν»!
Από την Μ. Παρασκευή ο Κώστας Κοκκινάκης μαζί με τον Γιώργο Αφρουδάκη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει τόσο του αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στα Χανιά (18/4), όσο και την επανέναρξη του Πρωταθλήματος (21/4), όπου το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο, στο ντέρμπι της χρονιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου