Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Τον… Ολυμπιακό και αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς!



 Κλασικά… εικονογραφημένα, ήταν τα όσα συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των «αιωνίων» στην Πρέβεζα, αφού για μία ακόμη φορά οι… επίσημοι Ολυμπιακοί έδειξαν την κουλτούρα τους.
Ο πρώην Δήμαρχος της διοργανώτριας πόλης, Μιλτιάδης Κλάπας, ο οποίος έχει εκφράσει στο παρελθόν την αγάπη του προς τον Παναθηναϊκό, όπως ήταν αναμενόμενο κατά την διάρκεια του αγώνα, εκφράστηκε υπέρ του «τριφυλλιού», χωρίς φυσικά να καταφερθεί εναντίον των «ερυθρολεύκων». Ωστόσο τρεις οπαδοί του Ολυμπιακού, άρχισαν να τον «στολίζουν» με κοσμητικά επίθετα. Χρειάστηκε να επέμβει ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρέβεζας, Κώστας Λογοθέτης, ούτως ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση.
Το… απίστευτο ήταν πως οι συγκεκριμένοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι είχαν μπει στο κλειστό της Πρέβεζας με προσκλήσεις των Πειραιωτών ζήτησαν από την Αστυνομία να απομακρύνει  τον κ. Κλάπα από το γήπεδο! Κάτι που φυσικά δεν έγινε, με τον πρώην Δήμαρχο να μην σηκώνεται καν από τη θέση του.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του atpreveza.gr, μέχρι και μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού ζήτησαν από τους αστυνομικούς να αποχωρήσει ο πρώην Δήμαρχος της Πρέβεζας από το γήπεδο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και τι μας νοιάζει που είναι πρώην Δήμαρχος;»!
Παρόλα αυτά η διοργάνωση ήταν επιτυχημένη, αφού δεν υπήρξαν κρούσματα βίας εντός ή εκτός γηπέδων, με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, θέλοντας να στηλιτεύσει τα κρούσματα βίας εντός αθλητικών χώρων, να αναφέρει: «Την αποφασιστική όμως απάντηση δίνουν κάθε μέρα και οι υγιείς φίλαθλοι. Ο θαυμάσιος τελικός στο βόλεϊ γυναικών στη Πρέβεζα. Αξίζει να σημειωθεί ο μόχθος που κατέβαλαν η Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η πόλη της Πρέβεζας, η αστυνομία της Πρέβεζας και οι ίδιες οι ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου