Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Για το «μπρέικ» ο ΠΑΟ!



Να ξεκινήσουν με το… δεξί την σειρά των ημιτελικών  των πλέι οφ «σπάζοντας» την έδρα των Εσπερίδων, επιθυμούν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού την Τετάρτη στις 6μ.μ., με τη νίκη να βασίζεται στην ενέργεια και στην συγκέντρωση, σύμφωνα με την Γιασεμή Σαμαντούρα


Με… σπασμένα φρένα μετά την καλή τους παρουσία στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας και την κατάληψη της τρίτης θέσεις στον θεσμό, πάνε την Τετάρτη στις 6μ.μ. στο κλειστό του Εσπέρου οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού, για να κάνουν το «μπρέικ» στα ημιτελικά των πλέι οφ του Πρωταθλήματος  Α1 μπάσκετ γυναικών κόντρα στις Εσπερίδες.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν από μία νίκη, που προέρχεται από την κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος, με την σειρά να κρίνεται στις τρεις. Σήμερα είναι το πρώτο ματς των ημιτελικών των πλέι οφ (στην άλλη σειρά ο Αθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο στις 9μ.μ.), και ο Παναθηναϊκός θέλει να «σπάσει» την έδρα των Εσπερίδων, για να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκρισή του στους τελικούς του Πρωταθλήματος.
Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Γιασεμή Σαμαντούρα, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Έχουμε καλή ψυχολογία αυτήν την στιγμή, μετά την συμμετοχή μας στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Αλλά το πιο σημαντικό αυτήν την χρονική περίοδο και για τις δύο ομάδες, είναι η κούραση από τα συνεχόμενα ματς. Πρέπει να έχουμε ενέργεια στον παιχνίδι μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία φυσικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες όπως γίνεται σε κάθε ντέρμπι».
Καταλήγοντας η τεχνικός του «τριφυλλιού» σχετικά με το γεγονός ότι οι Εσπερίδες έχουν το πλεονέκτημα έδρας σημείωσε: «Εμείς κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο, όσον αφορά τη συγκέντρωση. Είτε είναι εντός είτε εκτός έδρας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να καταφέρουμε να πάρουμε το «διπλό» για να οδηγήσουμε την σειρά στο γήπεδό μας. Είναι αρκετά κρίσιμο το σημερινό ματς για την εξέλιξη της σειράς».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου