Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Επέστρεψαν οι «μάγκες»!



 Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, έχοντας στις αποσκευές της εκτός από αναμνήσεις, το χάλκινο μετάλλιο αλλά και το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου


Στα… πάτρια εδάφη, βρίσκεται από χθες το βράδυ η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, που πριν από λίγα 24ωρα είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο Προολυμπιακό τουρνουά, που διεξήχθη στο Έντμοντον.
 Οι διεθνείς μας έκαναν 20 ώρες ταξίδι, αλλά με το που πάτησαν το… πόδι τους στο Ελ. Βενιζέλος είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να τους συγχαίρουν, με τον Κώστα Κοκκινάκη, περίμενε η σύζυγός του, Αλεξία Καμμένου. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Αφρουδάκης έχει ένα λόγο παραπάνω να είναι ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου από τις 29 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου, μιας και θα είναι ο δεύτερος Έλληνας που θα συμμετάσχει σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά τον Γιώργο Μαυρωτά!
Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και φουνταριστός του Παναθηναϊκού παρά την κούρασή του ανέφερε: «Κάναμε καλές εμφανίσεις στο Έντμοντον. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Μας έφυγε η πίεση και το άγχος της πρόκρισης και πλέον έχουμε 3 μήνες να δουλέψουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κάτι πολύ καλό στο Λονδίνο»!
Υπενθιμίζουμε πως οι χώρες, που θα μπουν στην κληρωτίδα για το Λονδίνο και πως προκρίθηκαν, είναι οι εξής: Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Καζακστάν, Σερβία, Ιταλία, Κροατία,
Ουγγαρία, Μαυροβούνιο, Ισπανία, Ελλάδα και Ρουμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου