Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Στο Ρότερνταμ ο Πούλιος




Μοναδικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ, που θα διεξαχθεί ανήμερα του Πάσχα, θα είναι ο Κώστας Πούλιος.

Ο δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, είναι ένας από τους έξι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στον Μαραθώνιο, με στόχο φυσικά τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Αναλυτικά οι έξι Έλληνες: Κώστας Πούλιος, Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο Βασίλης Πουλιόπουλος, ο Χριστόφορος Μερούσης, η Πόπη Αστροπεκάκη και η Ντενίζ Δημάκη.
Μάλιστα ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Πούλιος έχει ήδη πιάσει το χαμηλό όριο από τον Μαραθώνιο του Βερολίνου, όπου και είχε διανύσει την απόσταση σε 2 ώρες 17.12, ωστόσο έχει ως στόχο να σημειώσει μια επίδοση κάτω από το 2.15.00 που είναι το υψηλό όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. 
«Όλα θα κριθούν στο αποτέλεσμα. Η διαδρομή στο Ρότερνταμ είναι καλή και επιτρέπει να σημειωθούν καλές επιδόσεις. Παρ' όλα αυτά, θα παίξουν μεγάλο ρόλο και οι καιρικές συνθήκες,» ανέφερε ο Πούλιος και συμπλήρωσε: «Προετοιμασία έγινε, όμως, δεν ήταν όσο καλή θα έπρεπε για το αγώνισμα του Μαραθωνίου. Δυστυχώς η περίοδος δεν είναι καλή και η οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας όπως θα θέλαμε». Τέλος στον Μαραθώνιο του Μιλάνου θα πάρει μέρος την Κυριακή του Πάσχα, ο Μιχάλης Παρμάκης (ΑΟΤ Χαλκίδας). Ο αθλητής από την Κοζάνη έχει ατομικό ρεκόρ στο αγώνισμα 2.18.38.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου