Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Με 3 «πράσινους» κόντρα στην Ιταλία



Χωρίς κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, και με τρεις «πράσινους» στη σύνθεσή της –τους Μαδούρα, Πρωτοψάλτη και Στίγγα- ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η προπόνηση της Εθνικής Εφήβων ενόψει του πρώτου αγώνα της με την Ιταλία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που αρχίζουν σήμερα στις 4:30μ.μ. στο Μαυροβούνιο.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάκης Δημητριάδης, τόνισε: «Ξεκινάμε αύριο (σ.σ. σήμερα) σε αυτό το δύσκολο τουρνουά και εξ αρχής ο στόχος είναι η κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τριάδα που θα μας δώσει, είτε απευθείας την πρόκριση στα τελικά, είτε μια δεύτερη ευκαιρία μέσω αγώνων μπαράζ. Το αυριανό με την Ιταλία, ίσως να είναι και το πιο καθοριστικό για τη συνέχεια από την άποψη ότι σε περίπτωση νίκης, αποκτούμε και καλή ψυχολογία. Η Ιταλία είναι μια παραδοσιακή δύναμη του βόλεϊ, δουλεύει συστηματικά, έχει οργάνωση και το χειρότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς θα ήταν να την υποτιμήσουμε».
Η 12άδα αποτελείται από τους: Δαλακούρα, Κουμεντάκη, Κοκκινάκη Μενέλαο, Τζιουμάκα, Χριστόφα, Ηλία, Στίγγα, Μαδούρα, Πρωτοψάλτη, Λιόντα, Μαυραγάνη, Στεφανίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου