Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Πάσχα με ρεκόρ για Πούλιο!



Την ώρα που όλοι θα… σουβλίζουν αρνί, ο δρομέας του Παναθηναϊκού θα «τρέχει» στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ, με στόχο να «σπάσει» το ατομικό του ρεκόρ, και συνάμα να πιάσει το υψηλό όριο (έχει ήδη πιάσει το χαμηλό) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!



Πρόβα τζενεράλε, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, θα κάνει ανήμερα του Πάσχα (10:30π.μ. ώρα εκκίνησης), ο Κωνσταντίνος Πούλιος, που θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ!
Ο δρομέας του «τριφυλλιού» μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, είναι ένας από τους έξι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ, οι οποίοι είναι οι Πούλιος, Θεοδωρακάκος, Πουλιόπουλος, Μερούσης, Αστροπεκάκη και Δημάκη. Βέβαια ο αθλητής του Παναθηναϊκού, είναι ο μοναδικός που ήδη πιάσει το χαμηλό όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από τον Μαραθώνιο του Βερολίνου, όπου και είχε διανύσει την απόσταση σε 2.17.12, ωστόσο αύριο έχει ως στόχο να σημειώσει μια επίδοση κάτω από το 2.15.00 που είναι το υψηλό όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, βελτιώνοντας παράλληλα το ατομικό του ρεκόρ (2.17.12).
Ο «πράσινος» δρομέας, βρίσκεται στην Γερμανία από την Μ. Πέμπτη, και χθες μετέβηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας μαζί με τον προπονητή του Αποστόλη Μόσχο, ενώ η γυναίκα του και οι κόρες του θα τον περιμένουν να επιστρέψει στην Αθήνα έχοντας κάνει μια καλή εμφάνιση, που θα αφήνει υποσχέσεις ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου!
Ο Κωνσταντίνος Πούλιος ανέλυσε στην «Πράσινη» τους στόχους του μέχρι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός: «Στόχος μου είναι να πιάσω το υψηλό όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και φυσικά να κάνω ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Η προπόνηση μου δείχνει ότι μπορώ να το κατέβω το 2.15.00. Έτσι αν το πετύχω θα έχω πιάσει πέρα από το όριο για τους Ολυμπιακούς και το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013»!
Παράλληλα ο αθλητής που μαζί με την Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου θα εκπροσωπήσουν τον Παναθηναϊκό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, πρόσθεσε: «Θέλω να δοκιμάσω επίσης τον εαυτό μου σε έναν δυνατό αγώνα προτού πάω Ολυμπιακούς Αγώνες.  Δε φοβάμαι τον ανταγωνισμό από τους Έλληνες καθώς πιστεύω ότι είμαι σε καλύτερη φόρμα από τους υπόλοιπους. Νιώθω καλά και θέλω αυτό να αποτυπωθεί σε ένα νέο ατομικό ρεκόρ που θα μου «σφραγίσει» σίγουρα το εισιτήριο για το Λονδίνο»!
Ο Κωνσταντίνος Πούλιος κατέληξε: «Ελπίζω ο καιρός να είναι σύμμαχος στο έτσι και αλλιώς δύσκολο αγώνα του μαραθωνίου και να πετύχω τον στόχο μου. Εύχομαι Καλό Πάσχα»!

Πηγή: Η Εφημερίδα η "Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου