Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Στο Final 4 οι Κορασίδες του ΠΑΟ




Την πρόκρισή τους Final 4 της Ένωσης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής, που θα πραγματοποιηθεί στο Μαρκόπουλο, έχουν εξασφαλίσει οι Κορασίδες του Παναθηναϊκού. 

Τα κορίτσια του Βασίλη Βλαχονικολού την Κυριακή του Θωμά στις 7:30μ.μ. αντιμετωπίζουν τον Ηλυσιακό, και αν κερδίσουν θα περάσουν στον τελικό του θεσμού την Δευτέρα 23 Απριλίου στις 8:30μ.μ., όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Ηρακλή Κηφισιάς -Ένωση Βύρωνα, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό με τον ηττημένο του άλλου ζευγαριού την Δευτέρα 23/4 στις 6:30μ.μ..
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Περάσαμε στο final 4 Κορασίδων της Ένωσης, το οποίο ξεκινάει την Κυριακή του Θωμά και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 23 Απριλίου. Κάναμε προπονήσεις μέχρι την Μ. Πέμπτη, και επιστρέφουμε την Τρίτη του Πάσχα στη Λεωφόρο, όπου ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το Final 4. Είμαστε σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, και ελπίζουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, προκειμένου να καταφέρουμε να προκριθούμε στον τελικό και από εκεί ότι καλύτερο»!
Τέλος το Σαββατοκύριακο 21-22 Απριλίου οι Παγκορασίδες του Παναθηναϊκού υποδέχονται αρικά τον Πήγασο και την Κυριακή τον Ηλυσιακό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου