Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Θα… σουβλίσουν στην πισίνα!



 Προπόνηση μέχρι την ώρα που θα κλείσουν τα κολυμβητήρια λόγω Πάσχα, αναμένεται να κάνουν οι πολίστες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να είναι έτοιμοι ενόψει του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στα Χανιά στις 18 Απριλίου


 Την ίδια ώρα που όλοι οι αθλητές των τμημάτων του Ερασιτέχνη, Παναθηναϊκού, έχουν ήδη ξεκινήσει τις διακοπές τους για να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους την Ανάσταση του Κυρίου, οι πολίστες του συλλόγου, συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στα Χανιά την Τετάρτη του Πάσχα.
 Οι «πράσινοι» συνεχίζουν με διπλές προπονήσεις την προετοιμασία τους τόσο για το ματς του Κυπέλλου στις 18 Απριλίου, όσο και για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο 21/4 –ενδέχεται ο αγώνας να μεταφερθεί μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή την Παρασκευή- που θα κρίνει την είσοδό τους στην 4άδα των πλέι οφ του Πρωταθλήματος. Μάλιστα ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φάνης Κουντουδιός από αύριο το πρωί θα έχει στην διάθεσή του και τους δύο διεθνείς, Κώστα Κοκκινάκη και Γιώργο Αφρουδάκη, οι οποίοι επέστρεψαν προχθές το βράδυ από το Έντμοντον, έχοντας πανηγυρίσει την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Οι προπονήσεις θα ολοκληρωθούν όταν «κλείσει» το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, δηλαδή το Μ. Σάββατο και ξεκινούν πάλι την Δευτέρα του Πάσχα, με τους «πράσινους» να έχουν μόλις 24ώρες στην διάθεσή τους να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους.
Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Προετοιμαζόμαστε τόσο ενόψει του Κυπέλλου, όσο και ενόψει του κρίσιμου ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο 21 Απριλίου, το οποίο είναι το ντέρμπι της χρονιάς για εμάς, καθώς θέλουμε νίκη για να εξασφαλίσουμε την είσοδό μας στην 4άδα των πλέι οφ». Και κατέληξε: «Θέλουμε τη νίκη σε αυτά τα δύο παιχνίδια, για να παραμείνουμε εντός των στόχων μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Με 6 αναμετρήσεις η Β’ φάση του Κυπέλλου

Το πρόγραμμα  για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, περιλαμβάνει 6 αναμετρήσεις που διεξάγονται την Τετάρτη του Πάσχα (18 Απριλίου). Συγκεκριμένα στις 6μ.μ. ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το ΝΟ Χανίων, στις 7μ.μ. ο Ολυμπιακός το  ΝΟ Πατρών, η Βουλιαγμένη τον Εθνικό Πειραιά, ο Βόλος την Λάρισα, στις 8μ.μ. ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, και στις 8:30μ.μ. ο Πανιώνιος υποδέχεται το Παλαιό Φάληρο.  Τέλος σεν θα διεξαχθούν οι αγώνες: ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ και ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ, λόγω αποχώρησης των φιλοξενούμενων. Έτσι, προκρίνονται χωρίς αγώνα ο ΝΟ ΧΙΟΥ και ο ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. Η κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης (2 Μαίου) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟΕ  την Τετάρτη 23 Απριλίου (13.00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου