Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Με τον κόσμο για την 1η νίκη!



Την πεποίθησή του ότι τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα θα έρθουν το συντομότερο δυνατό, αποκάλυψε στην «Πράσινη» ο Μιχάλης Λιόντας, που κάλεσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Γλυφάδα, για τον… τελικό με τον Μίλωνα το Σάββατο

Η εικόνα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αλλάζει προς το καλύτερο από μέρα σε μέρα και σε κάθε αγώνα οι «πράσινοι» αποδεικνύουν ότι αξίζουν και μπορούν να πετύχουν τους στόχους του Παναθηναϊκού το συντομότερο δυνατό. Μπορεί προετοιμασία ουσιαστικά να μην έγινε για το «τριφύλλι», όμως το «δέσιμο» που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, αλλά και η «δίψα» για διάκριση είναι ικανά να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να οδηγήσουν την ομάδα στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα το Σάββατο στις 7μ.μ. κόντρα στον Μίλωνα στην Γλυφάδα.
Τα προβλήματα δε λείπουν, με τους Γιάννη Μαδούρα και Τζόσουα Γουόκερ να έχουν ξεκινήσει τρέξιμο, όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα καταφέρουν να παίξουν στο κρίσιμο μας του Σαββάτου. Ο Στέλιος Καζάζης δουλεύει ούτως ώστε να μπορέσει η ομάδα να κάνει την υπέρβαση και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της δύσκολης συνέχειας που θα αποκτήσουν αυτός και οι συμπαίκτες του μετά από την ενδεχόμενη νίκη τους το Σάββατο, στάθηκε ο Μιχάλης Λιόντας με δηλώσεις του στην «Πράσινη». Ο νεαρός πασαδόρος του «τριφυλλιού» αναφορικά με το ματς με τον Μίλωνα σχολίασε: «Θα είναι άλλος ένας τελικός για εμάς το παιχνίδι του Σαββάτου. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια για εμάς. Εμείς κάθε φορά προσπαθούμε να δίνουμε 100% των δυνατοτήτων μας για να παίρνουμε βαθμούς. Ελπίζουμε το Σάββατο να μας βγει και η πρώτη μας νίκη στη Volleyleague. Θα είναι μεγάλο αβαντάζ για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Οι νίκες θα μας βοηθήσουν ψυχολογικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει την φετινή σεζόν. Εμείς θα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε αναμέτρηση. Μετά τον ματς με τον Εθνικό, όπου χάσαμε στις λεπτομέρειες, πήραμε σετ στη Σύρο και δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό βόλεϊ».
Ο «πράσινος» άσος πρόσθεσε: «Είμαστε σχεδόν όλοι μαζί από την εθνική ομάδα, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και έχουμε δεθεί αρκετά καλά. Παρότι η ομάδα είναι καινούρια, υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Νομίζω πως έχουν «δέσει» καλά οι νέοι με τους πιο έμπειρους και με βάση αυτό θα έρθουν και οι επιτυχίες γρήγορα».

«Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας»!

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Μιχάλης Λιόντας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού που στηρίζει το τμήμα από την αρχή της σεζόν: «Στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ήταν η πρώτη μου συμμετοχή με την πράσινη φανέλα. Χάρηκα πάρα πολύ που είδα πως ο κόσμος ήταν κοντά μας και μας υποστήριξε, κάτι που συνεχίστηκε και στη Σύρο. Είναι δύσκολο να υπάρχει πρόθεση του κόσμου να έρθει στη Γλυφάδα λόγω της απόστασης αλλά και της οικονομικής κρίσης. Ωστόσο χρειαζόμαστε την βοήθειά του. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι ο παραπάνω παίκτης που θα μας σπρώξει να κάνουμε το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα»!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου