Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Πάρτε τον ΠΑΟ στα χέρια σας!



Δυστυχώς ότι γράφεται δεν ξεγράφεται και τα λάθη του παρελθόντος αναφορικά με το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, δεν μπορούν να αλλάξουν. 

Μόνο οι παίκτες και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, είναι αυτοί που μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους τον σύλλογο την δεδομένοι στιγμή. Αυτή την στιγμή αυτοί μόνο μπορούν να αποφασίσουν το αν θα «πέσουν» τελικά στην πισίνα, για να κατεβάσουν σε δέκα ημέρες, μια αξιοπρεπή ομάδα στο Πρωτάθλημα που ξεκινάει.
Μετά από σειρά διαβουλεύσεων με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, λύση δεν βρέθηκε σχετικά με την υπογραφή ιδιωτικών συμφωνητικών με τους πολίστες, που είναι ξεκρέμαστοι από κάθε άποψη, μιας και τώρα δεν μπορούν πλέον να πάνε σε άλλη ομάδα. Ως ένδειξη της πίστης του Ερασιτέχνη προς τους «πράσινους», ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη, θα καταβάλλει μέρος του ποσού που θα διαθέσει για το τμήμα (από το σύνολο των 30.000ευρώ), προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στις προπονήσεις. Ωστόσο είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός το αν θα συνεχίσει ή όχι στο τριφύλλι!

Άργησε αλλά ξεκινάει το Πρωτάθλημα!

Στις 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί επιτέλους η κλήρωση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, περιόδου 2012–13, όπως κοινοποιήθηκε χθες κατά τη συνάντηση Σωματείων και Ομοσπονδίας στα γραφεία της ΚΟΕ, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα σωματεία. Η κλήρωση προγραμματίστηκε για την Δευτέρα στις 12.30 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο LONDON της Γλυφάδας, ενώ  το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου και της Α1 Γυναικών στις 22 Δεκεμβρίου. Η λήξη της κανονικής περιόδου στην Α1 Ανδρών προγραμματίζεται για τις 11 Μαϊου και τα πλέι οφ στο διάστημα από 15 Μαϊου έως 4 Ιουνίου, ενώ στην Α1 Γυναικών η λήξη της κανονικής περιόδου υπολογίζεται επίσης για τις 11 Μαϊου, για να ακολουθήσουν μετά τα πλέι οφ.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου