Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Για μια καλή εμφάνιση στο Ρέντη!



Δύσκολο έργο έχουν οι «πράσινες» που σύμφωνα με την Έλενα Κουντουρά μέσα από την σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση


«Τέρμα το διάλλειμα τα κεφάλια μέσα», αυτό κάνουν οι βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού, που έχουν ξεκινήσει διπλές προπονήσεις για να διορθώσουν τα προβλήματα που έχουν εμφανίσει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, με σκοπό το Σάββατο στις 5μ.μ. στο Ρέντη να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό και να κερδίσουν ότι καλύτερο μπορούν.

Μπορεί αυτό να μην είναι το κλασικό ντέρμπι «αιωνίων», των προηγούμενων χρόνων, μιας και η δυναμική του Παναθηναϊκού δεν είναι η ίδια και το θέαμα αναμένεται να μην χαίρει δάφνες ποιότητας, ενδεικτικό ότι για πρώτη φορά μετά από 10ετίες το «τριφύλλι» δεν έχει ούτε μία ξένη αθλήτρια στο νεανικό ρόστερ του, ωστόσο επιλέχθηκε, να προβληθεί τηλεοπτικά (!) από τη NOVA. Παρόλα αυτά οι «πράσινες» είναι αποφασισμένες να μην παρουσιάσουν την ίδια άσχημη εικόνα, όπως στο ματς με το Ρέθυμνο, αλλά να προσπαθήσουν να «κλέψουν» εντυπώσεις και ίσως βαθμούς, από τον Ολυμπιακό, παίζοντας… εύκολο βόλεϊ και αποφεύγοντας τα λάθη.
Η Έλενα Κουντουρά, μίλησε στην «Π» για την παρουσία της ομάδας της τόσο στο ματς της 2ης α αγωνιστικής με τον ΟΠΕΡ, όσο και για το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό. «Σίγουρα ξέραμε ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν μπήκαμε καθόλου συγκεντρωμένες. Δεν ακολουθήσαμε την τακτική του προπονητή μας και ήρθε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα», σχολίασε αρχικά, και αναφορικά με το που πιστεύει ότι υστέρησε ο Παναθηναϊκός έναντι του Ρεθύμνου, η νεαρή πασαδόρος υπογράμμισε: «Δεν ήμασταν καν μέσα στο γήπεδο. Δεν μας βγήκε τίποτα και γι’ αυτό χάσαμε».
Τέλος σχετικά με το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στο Ρέντη η Έλενα Κουντουρά, εξήγησε: «Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και σωστά όλη την εβδομάδα και θα πάμε στο Ρέντη να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, με στόχο μια καλή εμφάνιση».

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου