Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Μαλουσάρη: «Ευχαριστούμε τον κόσμο και συγνώμη»!



Απογοητευμένη από την άσχημη εικόνα της ομάδας της στο ματς με την νεοφώτιστη ομάδα του Ρεθύμνου, αλλά συνάμα πεισμωμένη για μια καλύτερη συνέχεια εμφανίστηκε μέσω του Captains blog της στην Εφημερίδα "Η Πράσινη", η Όλγα Μαλουσάρη! 

 Η νεαρή ακραία και αρχηγός του "τριφυλλιού" θέλησε να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο, που τους συμπαραστάθηκε το Σάββατο το απόγευμα, ενώ δεσμεύτηκε ότι τόσο η ίδια όσο και οι συμπαίκτριές της θα δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε αγώνα! Αναλυτικά το Captains blog: 

«Αλλιώς περιμέναμε το ματς με το Ρέθυμνο και αλλιώς έγιναν τελικά τα πράγματα.
Ίσως δεν μπήκαμε όσο δυνατά έπρεπε στο παιχνίδι και αδικαιολόγητα υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας. Ήταν σίγουρα μια κακή ημέρα για όλες μας, και ότι και αν προσπαθήσαμε να κάνουμε δεν μας βγήκε. Το ματς πιστεύω ότι κρίθηκε στην υποδοχή και στα λάθη. Οι αντίπαλες μας αποκτούσαν προβάδισμα στο σκορ και με την εμπειρία τους δεν μας επέτρεπαν να το καλύψουμε.
Θεωρώ ότι η απειρία μας να διαχειριστούμε τέτοια ματς, μας κόστισε τη νίκη. Ο αντίπαλος εμφανίστηκε καλύτερα προετοιμασμένος και ούτε από τον κόσμο μας που κατέκλυσε το κλειστό της Κυψέλης, δεν επηρεάστηκε. Αντίθετα εμείς αντί να πάρουμε την ενέργεια της εξέδρας και να παίξουμε ακόμη καλύτερα, μπλοκάραμε, αγχωθήκαμε και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στην πίεση του Ρεθύμνου.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα ως αρχηγός να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την στήριξή του προς εμάς, και να τους ζητήσω συγνώμη για την άσχημη εμφάνιση κόντρα σε μια νεοφώτιστη ομάδα. Αυτό όμως που θα τους υποσχεθούμε εγώ και όλες οι συμπαίκτριές μας είναι πως εμείς σε κάθε ματς θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και θα μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να κερδίζουμε βαθμούς ανεξαρτήτου αντιπάλου. Εύχομαι η εμφάνιση του Σαββάτου να είναι μια κακή παρένθεση και η μαχητικότητά μας και ο ενθουσιασμός να επιστρέψουν στο παιχνίδι μας.
Τέλος ενόψει του επόμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό, μπορεί να μην είναι το κλασικό ντέρμπι αιωνίων, βάσει της δυναμικότητας των δύο ομάδων, ωστόσο εμείς θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε εμπειρίες και να κάνουμε μια θετική εμφάνιση, αφήνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια του Πρωταθλήματος».


 Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου