Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Τα κεφάλια μέσα οι άνδρες!



Έχοντας ως παρακαταθήκη την καλή εμφάνιση και την πίστη του κόσμου τους, οι «πράσινοι» θα «παλέψουν» για το πρώτο τους «διπλό»ενόψει του αγώνα ζωής και θανάτου με τον Μίλωνα το προσεχές Σάββατο

Με μια γλυκόπικρη γεύση από την προχθεσινή ήττα από τον Φοίνικα Σύρου, επέστρεψε την Κυριακή το απόγευμα η αποστολή της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.
 Προβληματισμένοι για τη διαιτησία, αλλά και ικανοποιημένοι από την απόδοσή τους, ήταν οι βολεϊμπολίστες του Στέλιου Καζάζη, που είναι πεισμωμένοι να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Μίλωνα. Τα δείγματα από τον αγώνα με τον Φοίνικα ήταν πολύ καλά, και είναι σίγουρο πως με τις προσθήκες των Γουόκερ και Μαδούρα, ο Παναθηναϊκός θα είναι ακόμη καλύτερος και έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα.
Ο Έλληνας τεχνικός έχει προγραμματίσει προπόνηση και σήμερα, όποτε και ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για το κρίσιμο ματς με τον Μίλωνα, όπου το «τριφύλλι» ελπίζει στους πρώτους του βαθμούς. Ο χρόνος σίγουρα δεν είναι με το μέρος του, ούτε η… τύχη, ωστόσο το πάθος και η «δίψα» των παικτών του, μπορούν να πετύχουν το θαύμα!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου