Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Βασιλαντωνάκη: «Όλο και καλύτερα»!



 Στα προβλήματα που υπήρχαν στην υποδοχή στάθηκε η Ανθή Βασιλαντωνάκη!

Μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» η 16χρονη διαγώνια του «Τριφυλλιού» τόνισε: «Δυστυχώς ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα, ελπίζουμε την επόμενη φορά να κάνουμε κάτι καλύτερο. Το ματς κρίθηκε στην υποδοχή. Επίσης η άλλη ομάδα κυνηγούσε περισσότερο τις μπάλες και εμείς δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε εύκολα τις επιθέσεις. Πιστεύαμε σε ένα άλλο αποτέλεσμα υπέρ μας, αλλά την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε περισσότερο για να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλσμα». 
Ενώ για την δική της παρουσία στην μεγάλη κατηγορία: «Η Α1 είανι μια άλλη εμπειρία, τελείως διαφορετική. Αλλά ελπίζω κάθε φορά να πηγαίνω καλύτερα».

Κατάμεστη η Κυψέλη!

«Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ», αυτό τραγουδούσαν στις «πράσινες» μετά το άσχημο αποτέλεσμα που έφεραν στο πρώτο τους εντός έδρας ματς στην κατάμεστη Κυψέλη οι πάνω από 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού. Στις εξέδρες του κλειστού του Πανελληνίου βρέθηκαν ο Δημήτρης Μούρτος, ο Τάκης Μαλακατές, ο Νίκος Πλυτάς, ο Κώστας Βράχας, η Άγκι Μπάμπουλη, ο Γρηγόρης Μαλουσάρης, καθώς και ο Γιώργος Σαμαράς και ο Κώστας Ψαρουδάκης.
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ: Σήμερα στις 2:30μ.μ. οι Κορασίδες Α’ του Παναθηναϊκού υποδέχονται στην Λεωφόρο το Χαλάνδρι κα ιτην ίδια ώρα οι Κορασίδες Β’ πάνε στον Βύρωνα για το «διπλό». Στις 4:30μ.μ. οι Νεανίδες υποδέχονται την ομάδα της Μεταμόρφωσης.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου