Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

«Να «χτυπάμε» το κάθε ματς»!



Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του, ο Σπύρος Χουντουμάδης μιλώντας στην «Π» εξήγησε: « Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ.  Χρειαζόμασταν τους βαθμούς και αυτό λειτούργησε ανασταλτικά. Μπήκαμε μέσα με φόβο και ουσιαστικά δεν καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας απέναντι στο Ρέθυμνο».

Για το ντέρμπι «αιωνίων» που ακολουθεί, ανέφερε: «Έχουμε ένα δύσκολο ματς, αλλά θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο μας. Να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο στην προπόνηση. Να βελτιώσουμε κάποια βασικά στοιχεία όπως το μπλοκ, η υποδοχή και η άμυνα. Από εκεί και έπειτα να έχουμε υπομονή και να παλεύουμε τον κάθε πόντο ξεχωριστά. Αν κάποια ομάδα την έχεις κοντά στο σκορ και δεν την αφήνεις να φεύγει, όλα μπορούν να γίνουν»!
Τέλος σχετικά με την καλή παρουσία των Σωτηρίου, Γλύκα και Λιάγκη, που πέρασαν ως αλλαγές, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» κατέληξε: «Έχουμε πει ότι φέτος φτιάχνουμε μια ομάδα με ταλαντούχα παιδιά και επενδύουμε στο μέλλον. Πέρα από αυτό όμως από τη στιγμή που μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο πρέπει να μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Πρέπει να περάσει σε όλες αυτή η νοοτροπία. Ότι θα πρέπει να «χτυπάμε» το κάθε παιχνίδι. Να δυσκολεύουμε όλους τους αντιπάλους και να μη φεύγει κανείς χωρίς να έχει κουραστεί από το γήπεδο». 

Πηγή: Εφημερίδα "η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου