Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Έκτακτο ΔΣ την Δευτέρα για το πόλο!


 Το τι μέλλει γενέσθαι με το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, το αν θα κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα ή αν αποσυρθεί λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Νοεμβρίου, αναμένεται να αποφασιστεί την προσεχή Δευτέρα στις 5:30μ.μ. στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη.
Το κυρίως θέμα είναι φυσικά η συμμετοχή της ομάδας Πόλο στο Πρωτάθλημα, καθώς τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν πριν καν ξεκινήσει η σεζόν το τμήμα, είναι δύσκολο να ξεπεραστούν.
Έτσι το ΔΣ της «Μάνας του Λόχου» του Παναθηναϊκού θα πρέπει επιτέλους να πάρει την ευθύνη για το τι θα απογίνει το τμήμα, ανεξαρτήτου το ποιος ή ποιοι ευθύνονται για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού. Ήδη κάποιοι πολίστες κάνουν επαφές με άλλες ομάδες, μήπως στο… παρά πέντε βρουν άλλη ομάδα να συνεχίσουν, ακόμη και αν είναι στην Α2, κάποιοι άλλοι σκέφτονται να «κόψουν» τελείως το πόλο, και κάποιοι άλλοι να συνεχίσουν με την ευχή ότι θα βρεθούν χορηγίες μέσα στην χρονιά.
Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει τους «πράσινους» να μείνουν στην ομάδα χωρίς να έχουν καν υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά και να έχουν εξασφαλισμένα τα συμφωνηθέντα με τον έφορο του τμήματος, Νίκο Πλυτά, ούτε φυσικά να τους κατηγορήσει γιατί επέλεξαν άλλη ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου