Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Μαύρη μέρα για το πόλο!



«Οι διοικούντες έχουν φέρει την ομάδα σε αγωνιστικό τέλμα και δυστυχώς δεν παίρνουν σοβαρές αποφάσεις για το αν θα υπάρχει μέλλον ή όχι στο τμήμα», τόνισε με νόημα ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης, που όπως και οι υπόλοιποι πράσινοι βλέπει τα όνειρά του να γκρεμίζονται!

 Τι και αν το πρωτάθλημα Α1 πόλο ανδρών ξεκινάει στις 10 Νοεμβρίου, ο Παναθηναϊκός παραμένει όχι μόνο εκτός πισίνας, αλλά κυριολεκτικά μετέωρος και μόνο ένα θαύμα θα τον σώσει!

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα για το… πολύπαθο τμήμα του Ερασιτέχνη, που κάθε χρόνο εκτός από πέρσι που είχε αναλάβει εξολοκλήρου το μπάτζετ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ταλαιπωρείται για να βρει χρήματα. Οι λάθος χειρισμοί του καλοκαιριού φέτος αναμένεται να κοστίσουν στο «τριφύλλι», που δημιούργησε ένα αξιόμαχο σύνολο, ικανό να μπει 4άδα, χωρίς όμως να εξασφαλίσει τα προς το ζην.
Επειδή όμως με… αέρα ομάδες δεν γίνονται, είναι πλέον στο χέρι των παικτών να αποφασίσουν αν θα κάνουν υπομονή με την ευχή ότι θα έρθουν κάποιες χορηγίες στη διάρκεια της χρονιάς στο τμήμα, ή αν θα φύγουν στο παρά πέντε της έναρξης της σεζόν. Χθες ο έφορος του τμήματος, Νίκος Πλυτάς είχε συνάντηση με τους «πράσινους» χωρίς ωστόσο να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματά τους και χωρίς να μπορεί να υποσχεθεί κάτι. Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής, Φάνης Κουντουδιός θα πρέπει τουλάχιστον από Δευτέρα να επιστρέψει στις προπονήσεις και να περιμένει να δει πόσοι θα έρθουν για προπόνηση ούτως ώστε να συμπληρώσει την 12άδαμε εφήβους του συλλόγου!
Ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης άκρως απογοητευμένος από την ομάδα, για την οποία έχει  χύσει πολλά κιλά ιδρώτα, μιλώντας στην «Π» εξήγησε: «Τεράστια απογοήτευση νιώθουμε όλοι μετά και τη σημερινή συνάντηση με τον έφορο του τμήματος. Λύση στο πρόβλημα δεν δόθηκε. Οι διοικούντες έχουν φέρει την ομάδα σε αγωνιστικό τέλμα και δυστυχώς δεν παίρνουν σοβαρές αποφάσεις για το αν θα υπάρχει μέλλον ή όχι στο τμήμα».
Τέλος ερωτηθείς για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πήραν κάποια απόφαση για το αν θα επιστρέψουν στην πισίνα ή όχι, ο «πράσινος» άσος ανέφερε: «Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Κάποιοι σκέφτονται να σταματήσουν, κάποιοι να πάνε κάπου αλλού, κάποιοι άλλοι να μείνουν και να προπονούνται, αλλά υπάρχουν βιοποριστικοί λόγοι που οι αθλητές δεν μπορούν να ξεπεράσουν για να πηγαίνουν στις προπονήσεις. Δεν ξέρω τι θα γίνει και εγώ από αύριο που θα είμαι πιο ήρεμος θα πάρω τις αποφάσεις μου»!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου