Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Λιάγκη: «Μπορούμε να «χτυπήσουμε» το ματς»!



 Με διπλές προπονήσεις, προκειμένου να διορθωθούν τα προβλήματα στην υποδοχή, συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό αύριο, Σάββατο, στις 5μ.μ. στο Ρέντη.
Το έργο ων «πρασίνων» είναι δύσκολο, αφού για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια το αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, που διαθέτει πιο πλήρες ρόστερ με έμπειρες ξένες και Ελληνίδες αθλήτριες, σε αντίθεση με την αμιγώς ελληνική, νεαρή αλλά πολλά υποσχόμενη ομάδα του «τριφυλλιού».
Η Νάνσυ Λιάγκη, που στο ματς με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου, έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στον Παναθηναϊκό, μιλώντας στην «Πράσινη» τόνισε: «Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο δεν είχαμε καλή υποδοχή. Εξαιτίας αυτού… έπεσε και η ψυχολογία μας. Μπορούσαμε καλύτερα, αλλά δεν το πιστέψαμε. Και με τις αλλαγές ακόμη δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αν και όλες κάναμε ότι μπορούσαμε». Εν συνεχεία η νεαρή ακραία του «τριφυλλιού» πρόσθεσε: «Είμαστε μια νεανική ομάδα και ακόμη δεν έχουμε βρεθεί πολύ καλά. Σε κάποια φάση ήταν σαν να παίζαμε νεανίδες. Εγώ ήμουν λίγο αγχωμένη και φαινόταν στο γήπεδο. Από την πλευρά μου προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα την ομάδα και εύχομαι να μου δοθούν και άλλες ευκαιρίες».
Τέλος αναφερόμενη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξήγησε: «Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αν εμείς τα κάνουμε να φανούν δύσκολα. Αν όμως εμείς μπούμε σοβαρά και δυνατά, μπορούμε να «χτυπήσουμε» το ματς». 

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου