Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Αγιασμός για να... ξορκίσουν το κακό!

 Ο καθιερωμένος αγιασμός του τμήματος πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο κλειστό της Γλυφάδας πριν από την προπόνηση του Παναθηναϊκού, με την ευχή για μια καλή σεζόν με υγεία και μακριά από τις... κακοτοπιές του παρελθόντος!

Παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη, Α. Μακρόπουλου, του προέδρου του ΤΑΑ, Π. Ακριτίδης και του αντιπροέδορυ Γ. Παπαβασιλείου και όλων των αθλητών του Τριφυλλιού.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, κ. Μακρόπουλος γνώρισε τους ξένους αθλητές αφού στην πρώτη προπόνηση δεν είχαν ακόμα ενσωματωθεί και είχε συζήτηση μαζί τους, όπως άλλωστε με όλους τους «πράσινους». Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σας εύχομαι υγεία πάνω από όλα και πίστη. Είμαι αισιόδοξος για εσάς και θέλω να μην έχετε άγχος. Παρακολουθώ το τμήμα και την προσπάθεια της διοίκησης και του κ. Καζάζη ενώ έχετε μαζί σας και τον κ. Αγραπιδάκη που αφιλοκερδώς προσφέρει τις υπηρεσίες του επί καθημερινής βάσης. Καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία σας εύχομαι».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Π. Ακριτίδη, ο οποίος τόνισε με νόημα ότι δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι βρίσκεται στον Παναθηναϊκό ενώ και ο Στέλιος Καζάζης ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον κ. Μακρόπουλο για την παρουσία τους εκεί και τη στήριξη.
Για το τέλος την παράσταση έκλεψε ο Πατήρ Γεώργιος, οποίος ως πρώην ρέφερι του βόλεϊ μίλησε στην καρδιά των αθλητών, λέγοντας: «Υγεία να έχετε όλοι, μακριά από τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα είμαι βέβαιος ότι για να είστε στον Παναθηναϊκό είστε όλοι αξιόλογοι αθλητές με ικανότητες και για αυτό το λόγο θα σταθώ στη φανέλα που φοράτε, του ιστορικού Παναθηναϊκού. Να έχετε ψυχή και να τα δίνετε όλα για αυτό και θα έρθουν τα αποτελέσματα αλλά και ο κόσμος να σας στηρίξει».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου