Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ανεβαίνουν οι «πράσινες»



 Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με την Ελένη Ιχτιάρη να παραμένει αμφίβολη για το αν θα χρησιμοποιηθεί και αυτήν την εβδομάδα από τον προπονητή, Σπύρο Χουντουμάδη.
Η ανάρρωσή της εξαιτίας του κινδύνου υποτροπής συνεχίζεται, αν και έχει ξεκινήσει κανονικά τις προπονήσεις με τις «πράσινες». Το αν θα τεθεί στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό είναι αμφίβολο και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, από την στιγμή μάλιστα που και οι υπόλοιπες αθλήτριες δουλεύουν, ώστε να καλύπτουν το κενό της.
Παράλληλα χθες το πρωί διεξήχθη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, με τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπείται από τον Δημήτρη Μούρτο και τον Ολυμπιακό, από τον Νίκο Μαντούβαλο, που διήρκησε 12 λεπτά! Όπως ήταν αναμενόμενο εκτός από τα… τυπικά για την ασφαλή μεταφορά του «τριφυλλιού» στο Ρέντη, αποφασίστηκε ότι θα παραμείνει κλειστή και η μικρή πλαϊνή κερκίδα, με τους γονείς των παικτριών να τοποθετούνται στην κεντρική. 

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου