Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Για το 2Χ2 οι «πράσινοι»



Να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα, επιθυμούν απόψε στις 8:30μ.μ. οι πολίστες του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΝΑΟ Κέρκυρας στο κλειστό του ΟΑΚΑ


Μία ανάλογη εμφάνιση με αυτήν της Πρεμιέρας όπου άλωσαν κατά κράτος την ομάδα της Πάτρας 28-3, επιθυμούν οι πολίστες του Παναθηναϊκού απόψε στις 8:30μ.μ. κόντρα στην Κέρκυρα, που είναι τυπικά γηπεδούχος στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών.
Το θετικό αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο για τους παίκτες του Φάνη Κουντουδιού, που αν και επέστρεψαν λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα στις πισίνες, ξέρουν πως έχουν δυνατότητες να φτάσουν την ομάδα στην πρώτη 6άδα και ίσως και ακόμη ψηλότερα. Ο ΝΑΟ Κέρκυρας –που χθες ηττήθηκε από την ομάδα των Χανίων- είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία , ωστόσο οι «πράσινοι» θα είναι συγκεντρωμένοι για να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα. Απουσίες στο πράσινο στρατόπεδο δεν υπάρχουν, πέραν του Νικήτα Παρασκευόπουλου, ο οποίος προετοιμάζεται με την Εθνική Εφήβων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Ο Φάνης Κουντουδιός, μιλώντας στην «Πράσινη» για το αποψινό ματς εξήγησε: «Στόχος μας είναι να κάνουμε τη δεύτερή μας νίκη στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα θέλουμε να ξεκινήσουμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις και στόχος μας είναι να ανταπεξέλθουμε στη απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος». Και κατέληξε: «Το κάθε παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, και αυτό που έχουμε πει όλοι είναι πως σε όλα τα ματς πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικούμε ότι μας αναλογεί».

«Ευχαριστώ» στην οικογένεια Ρισβά

Με ανακοίνωσή τους, οι πολίστες του Παναθηναϊκού θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Νίκο Ρισβά για την βοήθεια που τους προσφέρει: «Η αντρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια του κ. Νικολάου Ρισβάγια την αμέριστη οικονομική και ηθική στήριξη προς το τμήμα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Σήμερα στις 5μ.μ.: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛ/ΝΗΣ (Σκαλοχωρίτης, Αχλαδιώτης), στις 6:45μ.μ. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παϊρακταρίδης, Βόσικας) και στις 8:30μ.μ. ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΑΟ (Μπιράκης, Μπουδραμής)
*ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ και ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, αγωνίζονται στον Πειραιά και το ΟΑΚΑ αντίστοιχα, λόγω προβλημάτων με τις έδρες τους (Κολυμβητήρια)    
Το Σάββατο στις  1:30μ.μ. ΝΟ ΑΡΓ/ΛΙΟΥ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Σταυρόπουλος, Κουρτίδης), στις 3μ.μ. ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΧΙΟΥ  (Βασιλείου, Κουρέτας) και την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 5:30μ.μ. ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΟΚ (Κατσαρός, Κωνσταντινίδης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1αγώνα):
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1 αγώνας):
ΟΜΑΔΑ               ΓΚΟΛ     Β.
1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ         (28-3)    3
2. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ   (16-9)    3
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ               (14-8)    3
4. ΝΟ ΧΙΟΥ          (13-8)    3
5. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ   (8-6)      3
6. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ          (9-9)      1
7. Π. ΦΑΛΗΡΟ   (9-9)      1
8. ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ            (6-8)      0
9. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   (8-13)    0
10. ΠΑΟΚ             (8-14)    0
11. ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ    (9-16)    0
12. ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ                (3-28)    0

Επόμενη αγωνιστική (24/11): ΠΑΟΚ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου