Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

«Με σοβαρότητα, μπορεί να βρεθεί λύση»!




Η ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΝΟΠ χάρισε χαμόγελα αισιοδοξίας στους πολίστες του «τριφυλλιού» που ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια, με την προσοχή που τους αρμόζει από την διοίκηση του Ερασιτέχνη και τον κόσμο στις κερκίδες για να καταφέρουν να κάνουν την έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο αρχηγός, Γιώργος Αφρουδάκης υπογράμμισε: «Η Πάτρα είχε τέσσερις απουσίες, γι΄αυτό εξελίχθηκε τόσο εύκολα το παιχνίδι για εμάς, που κάναμε το καθήκον μας και πήραμε τη νίκη. Αυτό που συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό είναι άνευ προηγουμένου, ωστόσο αν σοβαρευτούν κάποιοι πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση και ελπίζω να πάνε όλα καλά έστω στη μέση της χρονιάς».
Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας της Εθνικής Εφήβων, Νικήτας Παρασκευόπουλος πρόσθεσε: «Η κλήρωση ευτυχώς μας έκανε το χατίρι γιατί ξεκίνησαμε με ένα εύκολο παιχνίδι και πήγαν όλα καλά. Εξελίχθηκαν όλα όπως τα περιμέναμε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα».
Ενώ αναφορικά με την συμμετοχή του στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Εφήβων, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (1-9 Δεκεμβρίου) στο Περθ, που θα είναι στο Μεσογειακό Κύπελλο που διεξάγεται στο Βελιγράδι (15-18/11), ο νεαρός «πράσινος» υπογράμμισε: «Χαίρομαι για την κλήση. Ελπίζω να αποδείξω τα καλύτερα. Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα στόχους καθώς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».
*Οι πολίστες του Παναθηναϊκού θέλουν να ευχαριστήσουν τον κύριο Νίκο Ρισβά που τους παρέχει και φέτος τον φυσικοθεραπευτή, Βασίλη Θάνο, που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου